Mislim, valjda ne očekujete da ona (nova godina) nešto učini?

Ja vam od sveg srca želim da vam nova godina donese sreću, zadovoljstvo, bogatstvo, uspeh i rasterećenje od svega što vas opterećuje.

Ali, ja nisam dobra vila (mada me ima za tri) i nisam Deda Mraz (iako ispunjavam gabarite), a svakako nisam zlatna ribica (mada bih mogla da pojedem celo jato).

Ako se moje srčane želje negde računaju, računajte da vas je obasuo blagoslov.

Samo, ja nisam u stanju da poželim vama, nešto što ne mogu da poželim sebi. A vrlo sam skromna, pa se unapred izvinjavam ako vas blagoslov obasja kako ne očekujete.

Dakle, nisam mislila na nešto ne znam kako luksuzno, glamurozno, lagodno i besposleno.

Mislila sam da samo da nam treba puno dobrog seksa.

Ako se volimo sa nekim, seksajmo se iz ljubavi. Iz sve snage. Kao da sutra ne postoji. Ulijmo energiju svojih nežnih osećanja, svoje strasti, posvećenosti i povezanosti u telesni izraz, častimo se orgazmima kao da slavimo novu godinu, pružimo jedno drugom kosmički vatromet ekstaze.

SexArtKenzaFouratiGermanCosmo2 Seksajte se ljudi

Ako nemamo sa kim da se volimo, nađimo nekoga čije telo će se voleti sa našim telom. Iz sve snage. Kao da sutra ne postoji. Kao da se stvarno volimo.

Jer kad dodirnemo nečiju kožu, učinili smo korak na putu ka vatrometu orgazama i prskalicama užitka, kao da slavimo novu godinu.

Ako imamo jednu polovičnu, polutajnu poluvezu, možda nam situacija diktira polovičnost, da bismo sastavili neke celine. Pa nam je dozvoljeno da pronađemo još jednu polovičnu, još jednu poluvezu i još jednu polutajnu. E, to je prilično ispunjen raspored za jedno celo.

Celo se svakako ne sastoji samo od dve polovine, nego od svih delova koje integrišete u celinu.

Ako mislite da pokušavam da vam kažem da treba da imate više ljubavničkih varijanti, ne pokušavam, nego baš to i govorim.

Čudno je ovo novo vreme.

Dok čeznete da vam nova godina donese novu ljubav sa srodnom dušom, setite ste da ste za istim čeznuli i prošle godine. I pretprošle.

I nemojte potcenjivati ono što se nudi.

Prihvatite to skromno i ponizno.

Uzmite seks. Sa zahvalnošću i posvećenošću. Možda osoba koja vam nudi seks nema pojma koliko vam dragocenu stvar daje, ali vas to ne mora da spreči da ponudu baš tako doživite – kao raskošan poklon, koji će vas usrećiti.

Ljudi su stisli i zatvorili svoja srca, ostavljajući proreze kao puškarnice, samo na spoljašnjim bedemima. Teško im je da vole. A nije lako ni voleti ih. Ali iza bedema, oni čeznu. Za onim istim za čim čeznete i vi. Samo što su suviše ljuti, suviše uplašeni, suviše nesvesni da bi mogli sebi to da priznaju. Zato oni traže i nude seks.

Uzmite. Blagosiljajte. Uživajte.

Ko zna. Možda u toj otrcanoj, besmislenoj šemi ljudskih odnosa, pronađete nešto potpuno novo i dragoceno.

Srećna vam nova godina!

Aleksina Đorđević

Comments