Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Seks utiče na to da izgledate mlađe i da se bolje osećate

Da odmah razjasnimo, nije svaki seks isti. Ali podrazumeva se da ste u braku sa osobom koju volite i u koju ste od prvoga dana zaljubljeni. Zato seks sa partnerom podrazumeva obostrane emocije, strast i zadovoljstvo. Studije su pokazale da parovi koji upražnjavaju zdrav seks tri puta dnevno izgledaju i do 10 godina mlađe. Ne dozvolite sebi da živite kao samci u braku. Seks je način da se podmladite,a da ne idete pod nož. Uostalom, zar se nakon zadovoljstva i orgazma nećete smeškati tokom celoga dana.

Seks smanjuje stres, anksioznost i neurotičnost

Kada ste nervozni, frustrirani i besni treba da negativnu energiju što pre izbacite iz sebe. Mnogi parovi to rade na pogrešan način – nezadovoljstvo i frustraciju leče tako što se posvađaju i vređaju. To zaista može da prouzrokuje nelagodu i loše odnose u braku, a utiče negativno na sve oko vas, pogotovo na vašu decu.

Sigurno ne želite da rasturite brak i porodicu, a to nesvesno činite svakodnevnim svađama. Usmerite frustracije i nezadovoljstvo na pravi način. Istraživanja su pokazala da seks smanjuje stres, jača imunitet i pozitivno utiče na rad srca i štitne žlezde. Kada ste nervozni, pravac u spavaću sobu – obucite nešto izazovno i seksi i seksajte se divlje, kao da vam je poslednji put.

divlji seks Koji su razlozi da imate što više seksa u braku

Seks povećava osećaj zadovoljstva

Fizička intimnost dovodi do lučenja hormona oksitocina koji je poznat ka “hormon ljubavi i sreće”. Seks u braku smanjuje rizik od prevare, a svaki muškarac i žena osećaće se poželjno i ispunjeno kada zna da je privlačan svom partneru i da ga seksualno uzbuđuje i zadovoljava. Ukoliko ste zadovoljni, ni jedan problem neće učiniti da se osećate isfrustrirano i da želite da pobegnete iz svoje kože. Nemojte sebi uskraćivati zadovoljstvo, u ovim teškim vremenima krize, bar je seks besplatan, a živanje i zadovoljstvo je neprocenjivo

Milena Stojanović

Editors choice