Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Pitaš se kako da imaš seks tokom menstruacije? Evo ga kompletan vodič sa sve savetima koji će ti dobro doći ako želiš da uživaš u dobrom seksu!

Imati seks tokom menstruacije je lični izbor, ali, svakako, uvek dolazi uz nekoliko čvrstih mišljenja. U našoj želji da probamo sve u životu makar jednom, većina nas razmišlja o ovome, čak i ako to nikad ne uradimo. Ako nisi jedna od onih kojoj je i sama pomisao na seks tokom menstruacija odvatna, bilo iz religijskih razloga ili zbog društvenih i moralnih normi, onda će ti ovaj vodič otvoriti vrata mogućnosti tokom onih dana u mesecu.

Dobra strana seksa tokom menstruacije

Najpre, seks tokom menstruacije nikada nije toliko prljav kao što misliš – naravno, ako ti ne smeta po koja kapljica krvi na posteljini. Seks tokom menstruacije ima mnogo dobrih strana.

Menstruacija će ti prestati ranije od uobičajenog. Kada doživiš orgazam tokom seksa, organizam ti stvara jače mišićne kontrakcije koji izguraju krv napolje brže i to kroz dan, dva. Ako si ovo već primetila, moraš da shvatiš da ti krv nije nestala ili se vratila u tvoje telo. Samo je izašla iz tebe brže nego što bi to bio slučaj obično.

Smanjeni grčevi. Menstrualni grčevi umeju da stave devojku u vrlo nezgodan položaj, da izazovu stres, bol i promenu raspoloženja. Kada imaš seks tokom menstruacije, dobar orgazam oslobađa mnogo hormona u tvoje telo što dalje smanjuje bol i čini da se odmah osećaš bolje.

Malo devojaka zapravo oseća želju za seksom tokom menstrucije. Jesi li ti jedna od njih? Jesi li nekada osećala neverovatnu potrebu za seksom pre samog početka menstruacije ili prvog dana? Ako jesi, to je zbog promena u hormonima koje tvoje telo iskusi prilikom oslobađanja krvi. Nekim devojkama kojima je osećaj pojačan, seks može da bude bolji nego inače.

Da li momci vole seks tokom menstruacije?

Neki momci vole ovo više od običnog seksa, pa bio to fetiš ili samo jedna od stvari koja fascinira momke. Drugima, opet, to je nešto jedinstveno što žele da probaju makar jednom. Retko koji momak je gadljiv ili ne želi seks u tom periodu. U većini slučajeva je devojka ta kojoj smeta seks tokom menstruacije.

1slika3 Seks tokom menstruacije? Da!

Postaraj se da uživaš u svakom trenutku

Editors choice