Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Verovatno mislite: Konačno, seks saveti za Lava, je l’ da? Moja devojka je Lav, pa sam hteo da se uverim da li sam sve pohvatao. Lavovi su strastveni ljudi, i daju 110 odsto sebe u bilo čemu što rade. Daju se celi u sve, što znači da se ovi seks saveti temelje na čistoj strasti!

1. Leđa su erogena zona

Ako tačno želite da znate gde da dodirnete Lava da biste ga uzbudili, neka to budu leđa, jer im je ovo erogena zona. Ako prstima prelazite preko kičme (kao mački!), to je sjajan način da ih uzbudite, i ubacite u seksi raspoloženje. Tokom seksa, dodiri po leđima i masaža su odličan način da im održavate nivo uzbuđenosti! Ovo je apsolutno jedan od top saveta koje morate da usvojite!

134 Seks saveti koje morate da probate sa nekim u znaku Lava (1. deo)

Lavovi su strastveni ljubavnici

Pročitaj i ovaj tekst.

2. Uzbuđuje ih sama požuda

Ako želite da se vaš partner u znaku Lava veoma uzbudi, otvoreno im pokažite svoju želju prema njima, jer oni veoma žele da vide tu vašu požudu i strast prema njima, i žele da vide da ih želite. Malo su uobraženi i često im je ego naglašeniji nego drugim znacima, tako da je vaše pokazivanje požude i želje da ih imate (seksualno) za njih neverovatan okidač strasti i seksualnog nagona!

3. Žele kraljevski tretman

Kao tipični lav, i Lav želi da bude tretiran kao kraljevstvo i kao da je najbitniji/najbitnija na svetu. U spavaćoj sobi očekuju kraljevski tretman, nekoga ko će ih uslužiti, ali ih neće mrzeti da uzvrate. Ako želite strastvenog ljubavnika koji će uzvratiti onom merom kojom se vi postavite, onda je Lav pravi znak za vas!

4. Strastveno ljubljenje, grebanje i ujedanje su obavezni

Oh, kao i mačke, Lavovi obožavaju da bude malo grublje. Žele da bude grebanja i ujedanja tokom ljubljenja i žele ceo jezik – i mnogo ga žele. Strast je tu ključ, što je ljubljenje strastvenije, sve će biti bolje! Želite nekoga ko voli grubost? Nekoga ko će vam dati sve od sebe? E, onda je Lav pun pogodak!

U narednom članku, još četiri fantastična saveta!

Maja Luković

Editors choice