Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Zvuči kao zabavna ideja. Svako i sa malo iskustva zna koliko to neudobnosti nosi sa sobom. Radi se o malom prostoru (ukoliko niste neki buržuj s đakuzijem i plazma TV-om u kupatilu), i ma koliko strasti da vas odvede tamo, nećete biti presrećni kada izađete ukočeni, iskrivljeni s bolovima na sve strane. Tačno je da je to jedan od načina da razbijete monotoniju svog seksualnog života, ali seks pod tušem je mnogo više od običnog noviteta.

Najčešće se dešava nenadano. Ako se već odlučujete za ovaj vid uživanja, možda će vam najviše prijati leti. Mada ni u hladnim zimskim danima nije naodmet malo tople kupke i mirisa jabuke i cimeta da podgrejete maštu i razbuktate strasti. Kako god da odlučite, ukoliko želite da istinski uživate u njemu valjalo bi da se pridržavate nekih pravila.

Opustite se uz penušavu kupku

Nemojte odmah “naskakati” jedno na drugo. Napravite toplu penušavu kupku, zagrlite jedno drugo, i opustite se. Pustite da vam topla voda i senzualni mirisi razgale sva čula. Najbolji položaj je taj gde devojka sedi u krilu svom partneru. Dobićete na prostoru, a i na udobnosti.

Pružite jedno drugom oralno zadovoljstvo

Iako vam ova ideja ne izgleda najbolje onda kada bi je trebalo primeniti na kraju napornog dana – ne razmišljajte previše o tome. Tako je samo naizgled. Voda će vas maksimalno opustiti, a i sam pogled na partnerovo vlažno telo će odvesti jednu stvar drugoj i dovesti vas do obostranog uživanja.

Dodirujte jedno drugo

Milujući jedno drugo sunđerom za tuširanje sigurno ćete podići temperaturu. Koristeći tuš i usmeravajući ga na posebne predele dodatno ćete uzbuditi jedno drugo. Vodite računa i o tome da ne budete sebični. Ma koliko da vam topla voda i mlaz vode prijaju, uverite se da i partner podjednako uživa u kupki kao i vi. Bitno je naglasiti da vodite računa o temperaturi vode ili o slučajnim promenama iste. Dešava se da butinom ili rukom u naletu strasti zakačite regulator toplote i da dobijete “hladan tuš” ili pak “vrelu poslasticu” koja vam nikako neće prijati.

Fotografija 15 Seks pod tušem

Seks u svom najvlažnijem obliku

Predigra pod tušem

Dodirujte jedno drugo pred ogledalom. To će vas uzbuditi, jer ostavlja utisak kao da gledate neki drugi par, baš tu, nadomak vas. Bilo da koristite penu ili ne, mokra isprepletana tela će sigurno doprineti tome da se svako čulo dodatno probudi. Ljubite se dok voda lije niz vaša lica i tela, poljupci će biti vlažni, a to je samo dodatno seksi.

Možete koristiti peškir

Ukoliko vam u samoj kadi ne bude dovoljno prijatno, možete raširiti peškir na pod i nastaviti bez bojazni da će se neko okliznuti.

Editors choice