Velika je verovatnoća da ti je devojka često ljuta, jer si zaboravio da je maziš, jer je nisi mazio dovoljno ili dugo i slično. I dok žene obožavaju da se maze, muškarci, iz nekog razloga, nikako ne uspeju da ispune njihova očekivanja. Ili su suviše aljkavi, ili deluju nezainteresovano ili pridremaju usred maženja. Sve ovo može da dovede do haosa u vezi. Stoga, muškarci, čitajte pažljivo naredne redove i upijajte umetnosti maženja.

Zagrljaj i dodir

Gospodo, budite nežni iznad svega. Ona nije vaš laptop ili telefon pa da je samo prevrćete po rukama. Držite je nežno, umotanu u svoje naručje, stegnite je baš onoliko koliko treba. Vaš dodir će joj staviti do znanja koliko vam je stalo i koliko je volite. Da, žene odlično vladaju čitanjem jezika tela. Dakle, dopustite da ljubav prema njoj uklizi u njeno srce kroz taj predivni zagrljaj.

slika 1 Savladaj umetnost maženja

Zagrljaj ume da ispriča hiljadu priča

Miris i osećaj 

Maženje nije samo stvar grljenja devojke kao da je plišana igračka. Morate da joj prepustite sve svoje osećaje i da se prepustite i samom maženju. Pomirišite joj kosu i vrat, pomerajte joj prst polako po ramenima i rukama. Igrajte se svojim čulima kako biste probudili njena.

slika 2 Savladaj umetnost maženja

Uživajte u svakom momentu

Razgovor

Maženje, obično, uključuje malo ragovora ili uopšte. Ali, onih nekoliko lepih i slatkih reči samo će vam ulepšati kompletan ugođaj. Pokažite joj svoju romantičnu stranu. Pričajte o idealnom sastanku, recite joj kako se čarobno osećate svaki put kada vam u sobi punoj ljudi uputi pogled, a vi ga uhvatite. Recite joj kako obožavate kada nosi kosu ovako ili onako, kako uživate u činjenici da je sa vama. I, voilà! Biće vaša dok trepnete!

slika 3 Savladaj umetnost maženja

Povežite se dodirom i rečima

Naravno, važno je da znate da ne preterate i da pazite u kom ste stadijumu u vezi. Ako ste na početku, budite slatki i romantični, ali nema potrebe za lažnim obećanjima samo radi trenutka ili preteranog glorifikovanja cele veze samo da bi se ona osećala posebno ili da biste vi imali šta da kažete. Pratite emociju, pratite dodire, pratite ritam onoga što stvarate i šapućite slatko u duhu onoga što imate i što je istina.

Ovog puta smo naveli samo neka od osnovnih pravila maženja. U nekom od narednih članaka, možda, naletite na još nešto, a dok do toga ne dođe, prosledite nam neki svoj savet!

Tekst: Maja Luković

Comments