Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Konvencionalna mudrost nas podseća da živimo u društvu koje podržava radoznale umove i podržava one koji žele da dobiju više informacija tako što će postaviti još i još pitanja.

Dakle, postavljanje pitanja je dobro. Sjajno, zapravo! Ali, naravno, samo u situacijama u kojima nisi muškarac koji postavlja pitanja ženi. Ali, ne brini – evo pet pitanja koja nikada ne smeš pitati jednu ženu!

I, kakav je bio tvoj bivši?

Od ovog pitanja ženu podilazi jeza, jer se oseća zarobljeno. Prethodni momci su privatna teritorija, ali nemaju ništa sa sadašnjom vezom. Kada žena okleva da diskutuje o prethodnoj vezi, ne znači da krije nešto. Samo znači da ne želi da raspravlja o tome. Na kraju će podugačko pričati o svemu, ali u svoje vreme. Moraš joj dati prostora!

Jesi trudna?

Žene često tumače stvari mnogo dublje od onoga što zapravo znače. Zato, iako je tvoje pitanje možda čista radoznalost, rizikuješ da joj povrediš osećanja. Samo da jasno objasnim ovo: 1) Devojka koja već ima problem sa težinom se sigurno već muči sa samopouzdanjem, a ako pobrkaš njenu kilažu sa trudnoćom, to je kao da utrljavate so na ranu. 2) Možda je zaista trudna, ali nije spremna ikome da kaže još uvek. Bilo kako bilo, suzdrži se od ovakvih pitanja.

Jesi u onim danima?

Ovo pitanje je posebno loše ako se raspravljate. Što je još gore – ako se raspravljate i ona zapravo jeste u onim danima. Bez obzira na to koliko misliš da preteruje, nemoj da je pitaš da li je dobila. Osetiće se kao da sumnjaš u njenu inteligenciju, kao da reaguje pod pritiskom hormona (što možda i jeste istina) ili kao da nešto što je njoj bitno uzimaš kao sasvim nebitnu stvar. Ima da pošizi i te kako!

3  Pet stvari koje nikada ne smeš pitati ženu

Ponašaj se kao džentlmen

Nikada joj ne traži da plati večeru

Ako si ti taj koji je zove na večeru, ne očekuj da plati i još manje nemoj tražiti da ona plati, osim ako ne želiš da budeš ocenjen kao cicija. Ako se ponudi da plati, to je ok – na tebi je da odlučiš da li hoćeš ili nećeš da prihvatiš ponudu. Ipak si ti nju izveo. Budi džentlemen i postaraj se za ove male stvari. Dokaži da džentlmenstvo nije mrtvo!

Ne traži od nje da pravi planove za dejt

Može da bude različitih rezultata ovoga. Neće pokazati ništa, i biće kul, ali će progovoriti na kraju večeri – i to će biti poslednji put da je vidiš. Može i da te posrami tako što će te odvesti na mesto na kom će ti biti jako nelagodno. Ili može samo da se okrene i ode. Bilo kako bilo, ti gubiš. Žene očekuju da muškarci budu ti koji imaju plan. Zato iskoristi svoju kreativnost i isplaniraj specijalni dejt!

Editors choice