Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Ova igra je između dvoje (okej, ako ne računamo grupnjak), pa kako postoje greške sa ženske strane, tako isto greše i muškarci. Da do svega toga ne bi došlo, važno je razgovarati. Uostalom, užitak mora biti obostran. Evo par grešaka koje smetaju ženama.

Predigra ili skidaj se što pre

Žene mnogo teže dolaze do orgazma, jer partner gori kao plamen već pri prvom dodiru, dok je njoj potrebno mnogo više vremena da bi se zagrejala. Ne žurite. Potrebno je da joj se posvetite u samoj predigri, a ne da je onjušite na minut kao pas i da joj rastrgnete odmah garderobu. Valjda iz čitave priče želite da izađete kao odličan ljubavnik. To nije tako lako. Nema se uvek vremena za predigru, ali kada dođe do toga, potrudite se da tu uradite baš onako kako treba, a ne da razmišljate samo o svom zadovoljenju.

foto7 Pet muških grešaka u seksu

Poslušajte malo žensku stranu priče i kroz razgovore utvrdite kako da postanete njen omiljeni ljubavnik

Grudi ili nešto drugo

Muškarci padaju na velike grudi, ništa novo nisam rekla, ali to ne znači da ženama prija da im tokom čitavog procesa trljaš grudi kao da ti je hladno. Šta misliš, da li nju to pali? Postoje žene koje ne vole da osete dodir na svojim grudima, najviše one koje nisu zadovoljne veličinom. Ima onih koje to vole, ali u svemu postoji granica, nemojte preterivati sa ovom aktivnošću, inače ćete dobiti pesnicu u međunožje. Auć.

Editors choice