Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

E pa, najbolje poze su one u kojima najlakše svršavate, i verovatno već odavno znate koje su.

Međutim, prednost iskustva i godina zrelosti je otkriće da apsolutno ne postoji prepreka, anatomska, psihološka, emotivna, koja će vas sprečiti da svršavate u svakoj pozi. I u vašoj omiljenoj i u njegovoj omiljenoj i u svim onim položajima koje povremeno praktikujete, a i u onima koje još niste isprobali. Sa nekim partnerom ćete otkriti jedno, sa sledećim nešto drugo, a sa onim posle ćete shvatiti da sve što ste sa bilo kim otkrili možete i sa bilo kim praktikovati. Dugogodišnji partneri koji inače imaju dobar seks, često imaju periode u kojima otkrivaju nešto novo jedno sa drugim.

Štos je u tome da dobro upoznate sebe i da s vremenom stvari pojednostavljujete, umesto da ih komplikujete. Opšti recept za sve, ali u seksu je totalno bukvalan.

Ne treba vam sto sati pripreme za seks, ne treba vam odgovarajuće raspoloženje, ni sveže izdepilirana intimna zona, sve su to komplikacije. Ono što vam stvarno treba, a što sa godinama sve više cenite, to je prilika. U predahu od obaveza, u trenutku kad ste najzad sami, na brzaka, ili natenane. Sve ostalo je samo vaše samopouzdanje koje vam dozvoljava da se opustite i uživate, jer seks počinje još dok se ljubite i isključuje sve ostalo.

Ukoliko za vas važi koncept dostizanja orgazma, onda krenite od najpogodnijeg položaja.

sex positions 600x450 Najbolje poze za najjače orgazme

Ako najlakše svršavate kad ste odozgo, počnite tako. Posle jednog orgazma, lakše ćete i brže postići drugi, u istoj ili sledećoj omiljenoj pozi.

Editors choice