Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Ako je sudeći prema beauty influenserima, ovo će biti svadbeni trendovi za narednu godinu

Umesto venčanice – odelo!

Wedding Beauty Guide: Hair&Makeup saveti za tvoj najvažniji dan

Boho venčanica: Čista romantika!

1/5

Bračna sreća u najvećoj meri zavisi od muškarca, jer su oni jači pol i ženin oslonac. Muškarac treba da bude odlučan, posvećen suprug, da je materijalno sposoban da izdržava porodicu, da je autoritet i siguran u sebe. Ukoliko želite da odete pred oltar imajte na umu da treba da izaberete muškarca koji će vas staviti na prvo mesto, ispred svojih roditelja i prijatelja, i koji će se zaštitinički odnositi prema vama.

Samo takav muškarac može da vam donese sreću i zadovoljstvo. Svaka žena ima različito mišljenje koje osobine idealan suprug treba da poseduje, ali postoje neke činjenice i karakteristike koje ukazuju na to da će vaš partner biti dobar suprug, a pročitajte šta je to što ga čini idealnim za brak.

Stalno vas hvali

Kada vaš partner o vama govori u superlativu, hvali i pozdravlja svaki vaš potez, to ga čini odličnim kandidatom za bračnu zajednicu. Čak i kada se radi o sitnicama ili krupnim stvarima, poput unapređenja na poslu ili dobijanju povišice, ukoliko želi da vas pohvali pred porodicom i prijateljima pre nego što ste vi to uradili, ne sumnjajte da vas iskreno voli i da je izuzetno ponosan što je žena poput vas baš njega odabrala za svog životnog saputnika.

muskarac podrzava zenu Znaci da je on savršen za brak

 

Žrtvuje se zbog vas

Vaša sreća mu je na prvom mestu, a sebe stavlja u drugi plan. Odmah je spreman da se preseli zbog vas, da promeni posao i živi daleko od porodice i prijatelja. To su i više nego očigledni znaci da je spreman da se žrtvuje za ženu koju voli i svoju buduću porodicu. Ukoliko je vaš partner takav ne preostaje vam ništa drugo nego da što pre zakažete venčanje i stanete na ludi kamen.

Editors choice