Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/11/jealous-guy1-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

1/2

Svaki odgovor na ljubomorno pitanje je pogrešan. Ima međutim, umirujućih pogrešnih odgovora i istinitih pogrešnih odgovora.

Vaš ljubomorni muškarac pitaće vas da li ste nešto imali sa tim tipom sa kojim flertujete, sa koliko ste muškaraca bili pre njega, da li su imali veće kite i da li vam je sa njima bilo bolje.

Muška ljubomora je skroz jednostavna, sva je usmerena na seks. Možete da mu kažete da je neko bio ljubav vašeg života, on će ipak biti ljubomorniji na ovog bezveznjaka što vam se smeška.

Umirujući pogrešan odgovor na pitanje o flertu sadrži veličanje osobina ljubomornog dečka i ruganje ovom sa kojim se flertuje. Tačan pogrešan odgovor je da se upustila u flert iz čistog uživanja i da to često radi, jer je flert najbezazleniji ventil u odnosu na ograničenja veze. Naravno da ništa niste imali sa tim tipom, ali ne znači da nećete, naročito ako dečko nastavi da smara.

jealous guy Ljubomorna pitanja i pogrešni odgovori

Šta u stvari, ljubomorna osoba hoće da čuje kad postavlja ljubomorna pitanja?

Na osetljivo pitanje o broju muškaraca nema umirujućeg odgovora, svi su pogrešni. Ako vam nije bio prvi, a nije, svi su sumnjivi i svaki vaš odgovor je sumnjiv. Možete pokušati sa pričom da je on prosto obrisao svako sećanje na prethodnike, a možete se i odvažiti i reći mu da ste sad sa njim, a šta je bilo, ostalo je u prošlosti – što nije mnogo umirujuće, ali je svakako istina.

Editors choice