Kada želite da zaprosite ili da izgovorite one dve magične reči je osećaj o kom i ne vredi pričati ako ga nikada niste doživeli. Samo budi ono što jesi  je savet koji su nam davali godina. I, dok taj isti savet varira od osobe do osobe, postoje dobri i loši načini da se ovako nešto uradi. A onda… Postoje i užasni načini na koje možete ovo da uradite!

Recite to onda samo kada mislite

Nikada nemojte izgovarati ove reči kada ih ne mislite. Recite “Volim te” samo kada to zaista i mislite. Nemojte trčati kao ždrebe pred rudu i izgovarati ovako nešto čim ste počeli da se zabavljate.

Ne budite opušeni

slika14 Konačno otkriveno! 6 užasnih načina da zaprosite ili izgovorite Volim te!

Ponekad je planiranje prava stvar

Međutim, nije baš preporučljivo ni da preterate; malena priprema je uvek dobra. Suviše opušten pristup da nekome kažete “Volim te” ili da nekoga zaprosite je užasan jer gubi na bitnosti izgovorenog/urađenog.

Vreme je krucijalno

Ako nekoga prosite na društvenom okupljanju, sami ste sebi potpisali smrtnu presudu. Isto važi i za izgovaranje magične dve reči po prvi put. Ako od toga napravite javni nastup i spektakl pravite budalo od sebe. Ipak je u pitanju intimna stvar, pa je i pustite da ostane intimna.

Comments