Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/11/Kakvi_smo_u_ljubavi-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

2/2

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/11/article-2447611-1891037700000578-949_634x992-130x158.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

Bezrezervno dajete - Ako bezrezervno dajete sebe u vezi i činite sve za partnera to je lepo, ali i škakljivo jer i davanje i pružanje mora da ima svoje granice, posebno ukoliko druga osoba nesvesno ili svesno to počne da koristi. Ne treba jedan da daje, a drugi samo da uzima. Ne dozvolite to. Obično bezrezervno dajemo onda kada mislimo da nismo dovoljno dobri za neku vezu ili za osobu sa kojom smo. Sličnom ponašanju pribegavaju i oni koji nisu do kraja predani vezi, pa iz osećaja krivice pokušavaju na taj način da nadoknade propuste.

Ja volim samo sebe – Sve mora da bude po vašem. Uzimate sve što vam neko pruža i crpite energiju za sebe. Volite da budete bezuslovno voljeni, ali vi volite onoliko koliko je vama udobno. O sebi mislite sve najbolje i smatrate da osoba pored vas treba da peva samo zato što je sa vama jer vi ste premija. Nije loše imati dosta samopouzdanja, pogotovo ako imate objektivne razloge, ali tanka je granica između samopouzdanja i umišljenosti. Ljudi koji misle da su bogom dani uglavnom malo mogu da pruže u emotivnom smislu. Spustite se na zemlju da vam se ne desi da jedina osoba koja vas voli budete vi sami.

couples+in+love+wallpapers+56 Kakvi smo u ljubavi?

Volim da te volim – Sve biste dali samo da udovoljite voljenoj osobi. Ne moraju tu biti u pitanju neke velike stvari, ali sitna zadovoljstva su vaša uža specijalnost. Najvažnije vam je da je osoba pored vas nasmejana, iako to nekad zahteva odricanje. Vama to nije teško jer vas ispunjava da udovoljavate partneru.

Nastavak pogledajte ovde!

 

Editors choice