Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/06/slika331-870x350.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

2/2

Warning: imagejpeg(/srv/wannabe/bride/wp-content/uploads/2013/02/nasl1-130x158.jpg): failed to open stream: Permission denied in /srv/wannabe/bride/wp-includes/class-wp-image-editor.php on line 387

6. Probajte nove poze

I dalje koristite istu pozu? Očigledno niste dovoljno proučili Kamasutru. Muškarci treba da shvate da je seks odavno prevazišao prosto vaginalno, misionarsko zadovoljavanje. Nove poze pomoći će vam da izbegnete monotoniju u seksu. Uzmite list iz knjige porno zvezda i angažujte se u nekoj novoj pozi sa partnerom. Ne samo da će je to beskrajno obradovati, već će joj pomoći da dostigne vrhunac jače nego ranije.

7. Međusobno zadovoljavanje

Da li ste grešnik koji zahteva od svog partnera da ga zadovolji, ali ništa ne daje zauzvrat? Jedino međusobnom masturbacijom možete da okajete svoje grehe. Uzbuđenje koje se oseća ovakvim činom zadovoljavanja je neopisivo. Međusobno zadovoljavanje će biti dovoljno da podstakne dalje seksualne ludorije i omogući da traju celu noć. Dakle, dok ona miluje vašu muškost, obratite pažnju na njene erogene zone. Uskoro će vaša seksualna uvertira da bukne kao nijedna do sada.

8. Seksualne igre

Ko kaže da igranje u krevetu ne može da bude zanimljivo? Malo kreativnosti je sve što vam treba da razbuktate plamenove strasti tokom noći. Bezazleno zabavna igra pokera u skidanje ili golog tvistera će zagolicati iskru da započnete dugo vođenje ljubavi. Ako ne želite da se držite već poznatog, zašto ne biste izmislili igru po vašim pravilima? Ovo je neće samo održati budnom celu noć, nego će to biti noć za pamćenje.

slika33 Kako učiniti seks uzbudljivijim

Ne bojte se nepoznatog

9. Zabavne igračke

Igračke ne moraju biti samo za mališane. One takođe mogu biti korišćene za seksualno uzbuđenje. Uložite u neke zabavne igračke koje će vam pomoći u procesu vođenja ljubavi. Ovo neće samo povećati uzbuđenje, nego ćete takođe biti inovativni svaki put. Iz mnoštva igračaka koje prijaju koži, a možete ih naći u marketu, izaberite interesantne vibratore, igračke, bičeve, prstenje sa kojima možete da se igrate.

10. Seksi igranje uloga

Svi imaju fantazije o jednoj noći sa nekim nepoznatim. Iako ovakvo igranje može dovesti do ozbiljnijih posledica u vašoj vezi, igranje uloga je poznato kao zabavno provedena noć. Pravite se da ste neko novi i probudite njene najdublje želje. Ne samo da će vam ovo probuditi fantazije, nego će pomoći i vezi da ostane na svom vrhuncu.

Za strastveno vođenje ljubavi potrebno je samo malo kreativnosti kako bi iskra ostala neugašena. Služeći se ovim sugestijama, bićete u mogućnosti da okrenete vaš seksualni život naopačke.

Tekst: Maja Luković

Editors choice