Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Na sreću, ili žalost, živimo u kompjuterskom vremenu. Većina nas će svojoj deci moći da kaže samo da su se mama i tata upoznali preko interneta. Pitali smo ljude kako su se njihovi roditelji upoznali i zavoleli. Pročitajte vrlo interesantne odgovore.

Slika16 Kako su se smuvali mama i tata?

Jednostavno, ljubav

Ćale je dolazio kod drugarice, a njena cimerka je veoma sporo jela. On je mislio da je to zato što joj se dopada, pa hoće da ostane duže u sobi. Startovao je, i tako je to počelo. Posle se ispostavilo da keva jednostavno – jede sporo. (Fahrudin, 28)

Mama je videla tatu kako radi zgibove zakačen za štok od vrata u srednjoj školi. Nekoliko dana nakon toga su otišli na ekskurziju gde je opet, moja mama, rekla njegovom drugu da joj se sviđa “onaj sa loknama u hipi prsluku”. Moj tata se skroz zašuntavio i prve reči koje joj je uputio bile su: “Je l’ znaš možda koliko je sati?” Smuvali su se u diskoteci prvo veče na ekskurziji. Prvi poljubac je bio bolan sudar zubima. Nevertheless they lived happily ever after. (Kristina, 23)

Ćaleta šutnula riba pa je pitao drugaricu koju zna ceo život da ide s njim na ples. Keva se primila mislila da je stvarno. Posle je, valjda, i bilo. (Aksentije, 21)

Moja mama je bila medicinska sestra, radila je u noćnoj smeni u Urgentnom centru. U toku noći, došao je momak koji je imao saobraćajnu nesreću u kojoj je zamalo izgubio nogu. Bio je odvratan i sebičan… ali, zaljubio se u nju za to vreme koje je proveo u bolnici. Zavodio ju je tako što joj je pevao pesme koje je volela. (Branislav, 25)

Editors choice