Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Kada ste poslednji put zastali i razmislili o svojoj vezi, braku, odnosu? Malo osveženja prijalo bi i vama pojedinačno, ali i vama kao ljubavnom paru. Dođe vreme kada monotonija zavlada, ljubav zaćuti, a svakodnevica uzme maha. Danas isto k’o i sutra, kuća, posao, a u pauzi pomalo ti, malo ja, a skoro nikada u životnoj priči ti i ja.

Retki su pravi ljubavni odnosi koji opstaju godinama. Život je sam po sebi komplikovan, a još teži kada u njega uđe još jedna osoba. Dvoje postaju jedno, a taj sklop ponekad puca po šavovima, zbog siline karaktera i osećanja koji ga čine. Mi smo se pozabavili temom uzajamnog osvežavanja i šta raditi kada veza krene u neželjenom pravcu.

Ne može nikada biti kao pre i ono “nekada” često ne povrati pređašnju čar, ali vredi se potruditi, zarad zajedničke sreće i svežine koja je potrebna svakoj vezi.

Ljubavni par 1 Kako osvežiti dugogodišnji brak

Zajedno kroz život, ali drugačijim koracima

Poboljšajte komunikaciju

Dodajte svom odnosu malo živosti i kreativnosti. Super ideja je kada bi svom voljenom smislila novi nadimak. Ne mora da bude nešto van konteksta i preterano ljubavno. Kada se zadesi situacija da on uradi nešto smešno, a ti iskoristi to i nadeni mu neki zanimljiv naziv. Možda će mu prijati da iz tvojih usta više ne sluša jedno te isto dozivanje.

Muškarcima bih savetovala da svoju dragu obraduju nekim epitetom. Kompliment vezan za fizički izgled uvek izmami osmeh na licu devojke, pa što bi ovog puta bio izuzetak. Na primer: “lepa moja Viki” mnogo lepše zvuči od samog imena. Bar meni.

I da, sednite da razgovarate otvoreno i smelo o svom odnosu. Možda se potkrade neka zanimljiva tema. Ali, zapamtite: bez napadanja i loših osećanja!

Setite se starih trenutaka

Eh, uspomene… mnogo vrede, a malo toga je potrebno da se naprave. Setite se prvog poljupca, zajedničkog ručka, uzdisaja i prve bliskosti koja se rodila među vama. Fotografije su tu da vas sete na trenutke koje ste možda zaboravili.

Ostavi poruku…

A u poruci – mala napomena: “Sviđaš mi se kao prvog dana”. Devojke mogu svom dragom da je ostave u zadnjem džepu, a muškarci tamo gde devojke najviše čeprkaju… u garderoberu ili na stalaži za kozmetiku.

Editors choice