Od kako se princ Vilijam (William Arthur Philip Louis) oženio prelepomKejt Midlton (Kate Middleton), mnoge devojke su se bacile u razmišljanje o tome da li je moguće da “obična devojka” bude u vezi sa plemićem. Predstavljamo vam nekoliko saveta kako da ga se “dočepate”.

140 Kako da osvojite srce princa?

Kejt je pronašla svog princa

Krećite se u krugu princeza

Svima nam je poznato da su veoma male šanse da ćemo naleteti na princa dok kupujemo krastavac i praziluk na pijaci ili pak surfujemo internetom. Stoga, prvi korak u pronalaženju onog pravog jeste da se krećete u krugu princeza. Budite odlučni i istrajni! Neka vam internet pretraživač postane najbolji prijatelj i istražite gde se to poznate princeze “smucaju”. Zatim, pravac to mesto! Morate posetiti zemlju gde možete naleteti na pravog princa, na primer Dubai, Englesku, Nemačku, Monako i slično. Ukoliko ne možete da priuštite toliko avionskih letova da biste izvidile situaciju, predlažemo vam da se raspitate koje škole pohađaju mladi plemići. Naravno, mnogi od njih često posećuju Njujork, stoga vam predlažemo da počnete da se “muvate” po visokim društvenim krugovima.

Ljubi, ljubi, al’ glavu ne gubi

Nikako nemojte da dozvolite da vas potpuno omađija blistav oklop vašeg viteza! Jeste da je on možda “jedini”, ali dostojanstvo je pre svega! Morate mu diskretno ukazati na vaša osećanja. Suptilnost znači upravo to: suptilnost! Zato, uklonite sve rukom pisane transparente “Udaj se za mene”, jer je vreme za igru. Ovaj korak prilično je prepreden sa prinčevima u odnosu na druge tipove momaka, jer je tanka linija kojom morate hodati. Sa jedne strane, morate se isticati u moru devojaka koje vape za njegovom pažnjom. Međutim, ako se pravite da ste nedostižni, možete ostati neprimećeni. Ipak, sigurni smo da ne biste želeli da izgledate kao još jedna devojka sa parolom “jurim princa”!

Budite elegantna dama

Svi znamo da kada izlazite sa momcima, treba da budete svoji, i to je istina. Međutim, treba imati na umu da se prinčevi kreću u krugovima plemstva i paparaca, te nije baš prikladno izblamirati se! Prisetite se “nepotrebnog” gunđanja vaše mame kada vas je učila lepom ponašanju, a možete proučiti i osnove bontona za date situacije.

Pronađite vaša zajednička interesovanja

Šta god to bilo, pronađite interesovanja i strasti koje oboje delite, jer je to, ipak, veoma važna stvar. Razmislite koje su vam zajedničke teme za razgovor ili pak nađite odličan hobi. To će vam pomoći da steknete potrebno samopouzdanje i olakšate put do upoznavanja Njegovog visočanstva. Španska princeza Leticija (Letizia) već je bila prvorazredni celebrity, i već je poznavala španskog princa Felipea (Felipe) kada je izveštavala o izlivanju nafte. Princeza Mete Marit (Mette-Marit) upoznala je princa Hokona (Haakon) na rok koncertu. Nikad se ne zna!

Dopustite svojoj unutrašnjoj lepoti da zasija

Ovo je najvažnije od svega. Bez obzira na sve, računa se ono što je unutra. Ako je vama i vašem princu suđeno, i dobar ste par, jednostavno dozvolite unutrašnjoj lepoti da sija i on će vas videti kao fenomenalnu damu, što istinski jeste!

Tekst: Marina Luković

Comments