Vaša jača polovina nije savršena ni u čemu, često vas dovodi do očajanja, ponekad ste sigurne da uopšte ne razumete muškarce i da li je njima stvarno sve u stomaku i malo niže, ali batalite to. Ko kaže da treba da ga razumete i ko kaže da ćete mu odobravati i ako ga razumete? Muškarci dolaze sa drugog sveta, ali ni mi baš nismo odavde. Pošto poznajete svog čoveka, sigurno znate šta najviše voli.

Obezbedite uslove, sačekajte ga u hodniku i naredite mu:

A sad zažmuri…

Ako se radi o nekom erotskom scenariju, prvo ga oterajte u kupatilo, a preko seksi veša obucite bade mantil, ili nešto što možete da svučete u jednom potezu. Možda ćete mu prirediti malo prave dominacije, uz odgovarajuću rekvizitu, a možda ćete mu omogućiti malo prave dominacije. Ako ste oboje neiskusni u tome, ne preterujte. Mislim, nemojte se vezivati nečim što ne možete lako da odvežete, držite se nekog jednostavnog scenarija i rekvizite za amatere. Šta god radili, opustite se, to je igra i ako ste rešili da svom muškarcu omogućite nešto što vam je strano, dovoljno je da budete radoznali i opušteni. Možda vam se dopadne. U suprotnom, učinite to zbog njega i gotovo. Ne morate ponovo. Sledeći put smislite nešto drugo, u čemu ćete pronaći obostrano zadovoljstvo.

Ali možda vaš čovek mašta o nečemu tako običnom kao što je sarma sa projom i čvarcima, što ne samo da ne umete da spremite, nego ste ih potpuno prognali sa jelovnika, jer je zahtevno, nevegetarijanski i nezdravo, pa, oduševite ga ponekad. Angažujte neku stariju domaćicu da vam spremi pravi bakin ručak, a vi ga poslužite sa ljubavlju i odobravanjem. I, samo da znate, ako ste vegetarijanski hitler ili policajac zdrave hrane, vaš čovek će jesti pljeskavice na kiosku i u kafanama, kad god mu se pruži prilika. Razrešite ga osećanja krivice što ne deli vašu posvećenost proterivanju holesterola, tako što ćete mu povremeno prirediti obed kakav voli u sopstvenom domu, bez mrštenja, brojanja kalorija i lamentiranja nad životom životinja koje su dale meso za njegovo uživanje.

 

sex 24 Ispunite mu tri želje

Sigurno znate šta vaš čovek priželjkuje i šta mu uskraćujete a mogli biste da mu pružite. Da se seti kakva ste carica

Ako ne možete da gledate kako on sve to jede, uopšte ne morate, ali dobacite mu onako usput, magičnu rečenicu:

Pivo ti je u frižideru

I gledajte neka to bude ono pivo koje on voli da pije. I nemojte uzeti plastičnu flašu od dva litra, niti jednu staklenu. Uzmite šest limenki, ili flaša i uzdržite se od komentara ako do kraja ručka popije tri, a tri ostavi za uz TV. To treba da bude posebna prilika, a ne dnevna rutina, zato budite velikodušni i prekoračite uobičajena ograničenja. Setite se, želite da mu pokažete da prihvatate i poštujete njegove muške sklonosti, neprihvatljive vašem ženskom smislu za ispravno, uzbudljivo, zdravo, zabavno… Nemojte ga kritikovati kasnije, kad se sa uživanjem i čežnjom bude prisećao raskoši koju ste mu priredili. Neka se nada. Uostalom, ponovićete vi neku varijantu tih iznenađenja, ali bez utvrđene dinamike i bez nekog povoda. Čisto da razbijete rutinu i da ga podsetite kakva ste carica.

A ako želite stvarno da ga nagradite ili mu čestitate rođendan, izjavite:

Comments