Možda bi je neizmerno usrećili dobitkom na lotou, ali mnogo više će joj značiti da joj ponekad ispunite one obične, ženske želje, za koje ste itekako kvalifikovani, samo treba da odbacite rutinu. S vremena na vreme, setite se da se u vezi ili braku malo toga odvija spontano u svakodnevnoj jurnjavi i priredite joj:

Romantično veče

Kliše, klasika, uobičajeno. Ali, čiji je to kliše i klasika i uobičajenost? Da li vam je svako veče romantično? Pričajte to nekom drugom, odložite sarkazam i aroganciju zajedno sa krunom – ako se bojite da će vam pasti sa glave dok izvodite nešto tako ljigavo, kao što je romantično veče, i budite njen princ.

Laka hrana, koju možete da naručite, ako nećete da se smarate sa spremanjem, omiljeno piće i muzika, sveće, cvet u vazi, topla kupka, masaža… Ne uključujte TV, isključite telefone, odvedite decu nekome kod koga mogu da prenoće, a ako nemate babe i dede na raspolaganju, sigurno će vam izaći u susret neka njena prijateljica ili rođaka. Ozbiljna organizacija i logistika je potrebna ako imate decu, ali sve je izvodljivo, nemojte biti lenji.

Možda će biti nepoverljiva, možda ne voli iznenađenja, možda će se pitati šta to sada znači i da li želite da okajete neki greh – nemojte se razočarati ako ona ne bude odmah i potpuno oduševljena vašim gestom, ali tokom večeri će se sigurno opustiti, neverica će prerasti u radost i zadovoljstvo. Ne forsirajte. Niste to sve izveli samo da biste završili u krevetu. Udvarajte se, kako možda nikad niste, ali ne navaljujte. Jednostavno, pružite joj zadovoljstvo onako kako ona želi, makar vam slatko zaspala posle masaže. Biće zahvalna i odužiće vam se prvom prilikom. Garant.

 

sexy kiss Ispunite joj tri želje

Sve za nju

Svakodnevna rutina ne mora biti oplemenjena samo romantičnim večerima, koje vas odvajaju od dnevnih i svih ostalih problema. I svakodnevicu možete olakšati, naročito onda kada vidite da je posebno napeta i opterećena. Opet je potrebno da samo malo prevaziđete svoje uobičajeno ponašanje, pa i ako osećate strah, nervozu i nesigurnost, baš onda kada je ona najopterećinija, jer ste navikli da se oslanjate na njene sposobnosti i snagu, napravite iskorak i napravite spisak svega što treba uraditi, da se dnevni raspored malo rasteretiti. Nemojte dozvoliti da vas ona stalno podseća na sve, ponesite sami sav teret koji uočite i koji možete sami da iznesete i kad brižna i namrštena počne da se preslišava, iznenadite je čarobnim rečima:

Već sam to obavio

Ona zna da može da se osloni na vas, ali zna i sve vaše slabe tačke, a ako se samo malo potrudite, možete joj pokazati da može da računa na vas i više nego što zna. Jer to je moguće. Samo morate da odustanete od svoje muške računice – ako nešto uradite sto posto kako valja i to potpuno preuzmete na sebe jednom, onda će ona očekivati da to činite i nadalje. Tačno i realno. I ako ste upravo zinuli da se pobunite kako vi nemate takvu vrstu računice, pričajte to nekom drugom. I naviknite se da svojoj dragoj na zahteve, predloge i pitanja o tome da li možete nešto da uradite, odgovarate čarobnim rečima:

Da, draga

Umesto toga, možete reći i nema problema dušo, računaj na mene, a kad to izgovorite više nego jednom, a iza toga obećano uradite, postaćete bolji partner i bolji čovek.

Zato što ste tako odabrali, zato što ona to zaslužuje i zato što vi to zaslužujete.

Isplatiće vam se.

Aleksina Đorđević

Comments