Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

1/3

Oni preteruju. To su poruke na svakih pet minuta, nedostaješ mi, jedva čekam da te dodirnem, to je do jaja patetično. Meni je romantično kad nam se piški u isto vreme.

Reče tinejdžerka i postavi granicu između romantike i patetike očiglednu kao Kineski zid.

Stvarno, neki parovi preteruju. I kad su baš mladi i kad su stariji, to je ista vrsta preterivanja. Ona koja bode oči svima u društvu i tera ih da komentarišu kako su ljigavi, non stop se ljube, ne odvajaju se, smaraju, kao da se pretvaraju u druge osobe kad su zajedno. Sa svakim od njih nasamo svi dobro funkcionišu. Ali kad nastupe kao par, nepodnošljivi su.

Zaljubljeni parovi koriste svaku priliku da budu zajedno i nije ih briga koliko su dosadni i nefunkcionalni u društvu kao par. A opet, ako odbace društvo, jer u suštini jedino žele da budu sami, društvo isto ima zamerke. I tako zalepljeni zaljubljeni par kobajagi ima društveni život, a u stvari samo vide jedno drugo.

Baš je to slatko. I romantično, raspilavljuju se neki.

Drugi bacaju peglu.

Ima parova, koji čak i kad su vrlo zaljubljeni i vrlo mladi, umeju da funkcionišu u društvu. Da se zezaju, da budu opušteni i pristupačni, da ne provode sve vreme stisnuti jedno uz drugo. Jer nisu skloni toj patetičnoj romantici, ne provode mnogo vremena očarani zvezdama koje im sijaju u očima, na koncertima više vole da skaču i luduju, nego da se stisnu i ližu, kao da su sami. Ni kad ostanu sami, ne podležu lošoj poeziji, razgovaraju da bi se bolje upoznali, razmenjuju nežnosti da bi uživali, osećaju se opušteno i prirodno jedno uz drugo, nisu stalno pod nabojem osećanja.

Editors choice