Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Uvek mu se diže na mene znaju žene da kažu i da zvuče ponosno, jer je njegova erekcija dokaz da su one privlačne, uzbudljive, neodoljive, ma pravi kompliment.

Poseban je talenat biti u stanju da pronađeš kompliment tamo gde ga nema, da slavodobitno prihvatiš ma i najmanji nagoveštaj komplimenta i da u svakoj izjavi koja se odnosi na vaš karakter ili izgled pronađete najbolju nameru i priznanje vašim sposobnostima i prednostima, iako je sarkazam očigledan. Treba da ste iskreno usredsređeni na lov na kompliment, tako da dovedete do očajanja onog ko pokušava da vam spusti i da vas to još i neizmerno zabavlja.

Zato je sasvim u redu doživljavati erekciju kao kompliment. Kao da šatorčić na boksericama predstavlja najlepšu ružu iz maminog vrta.

Uvrnuto, a?

Nije toliko. Ženama su potrebni komplimenti kao ružama sunčeva svetlost. I stalno im nedostaju. I onda moraju da uzmu ono što se nudi i da to protumače onako kako svima najviše odgovara.

Nije li jednostavnije, učinkovitije i u svakom pogledu sto puta bolje obradovati se erekciji kao najfinijem poklonu umotanom u pažnju sa mašnicom čežnje, nego razmišljati o tome koja li ga je porno slika u njegovoj glavi sad naložila.

Jer muškarcima se diže na sve i svašta. Stalno.

Prvo, diže im se ujutru, onako na ništa. Čisto funkcionalno. Diže im se na pornić. Na komšinicu preko puta, kad se nagne preko terase, a sise samo što joj ne ispadnu preko ograde. Na maštarije, na zamišljene scene, na sećanja na maštarije i zamišljene scene.

bed 1 1111130533451 Erekcija kao kompliment

Diže mu se i na vas. Prirodno.

Ali erekcija je način na koji organ funkcioniše nezavisno od volje i pojaviće se čak i u slučajevima silovanja muškarca, znate to.

Kao što znate i da vaša multiorgazmičnost nije nikakav kompliment njegovim ljubavničkim veštinama, niti je posledica njegove naročite obdarenosti ili vaše ludačke zaljubljenosti, nego vi to prosto tako.

Editors choice