Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Muškarce iscrpljuje, a ženama daje energiju.

Kako može jedan isti doživljaj, u kome ste oboje učestovali bez zabušavanja, angažovali se, znojili, zamarali i tresli u orgazmičkom grču (koji svakako bolje i više trese od onih vibro-nešto-nešto za mršavljenje ili ko zna za šta), da utiče tako različito na nivo energije u organizmu?

Znači li to možda, da uopšte ne delimo doživljaj, onako kako izgleda da radimo? Iako se ravnopravno zalažemo i trudimo se da sve bude politički korektno i rodno ravnopravno (ti meni manuelni orgazam, ja tebi pušenje, ali ne do kraja, ja pet uzastopnih orgazama i častim zajedničko svršavanje) izgleda da se energija orgazma bitno razlikuje. Muškarac prosipa seme i kao da se stvarno nariljao dok ga je proizveo, sproveo muškim kanalima i isporučio, kao da deo životne snage odlazi u repiće malih gmazova, koji se u najvećem broju slučajeva praćakaju u prazno, ne dospevši dalje od slivnika pod tušem.

630x420Stellungen Dokona zapažanja o seksu (2. deo)

Dok žena, šta god prosipala, jajnu ćeliju zadržava u sebi, zdravu snažnu i punu životne energije koju razmenjuje sa ostatkom organizma, sve dok je u telu. E vidiš…možda tu leži zec u PMS-u i ljutito mrda ušima i brkovima. Jer, gde ide energija jajne ćelije, kad joj istekne rok? Dobro, to posle. Sad smo se nauživale i još nam se ne uključuje signalna lampica predstojeće menstruacije ili njenog izostanka, nego smo vesele, razigrane, raspričane, raznežene. Možemo da gledamo film i da komentarišemo sve vreme, a dok su reklame da časkom usisamo, operemo sudove, pokrpimo čarape, sve čavrljajući sa vama koji ste oklembesili vilice i samo što niste zahrkali, a ipak ste nam draži i slađi nego obično, možemo da se mazimo, a možemo i ponovo da se krešemo.

Ne treba nam nikakvo vreme da skupimo snagu, osim možda koji minut, da noge prestanu da se tresu.

Nema veze, različiti smo. Samo vi spavajte. Mi ćemo da vas probudimo kad uradimo generalku i kad nam zatreba nova energetska injekcija.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.

Editors choice