Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Žene, nežna i plačljiva stvorenja poznata su po tome da rastu poput kvasca na iskreno upućen kompliment. Međutim, ni naše muškarčine se mnogo ne razlikuju – prija im kada ih počastite sočnim komplimentom, pa se nemojte ustručavati.

bb Devet komplimenata koje muškarci vole da čuju

Draga, reci mi to još jednom

Krenimo redom:

1. Dragi, pa ti razbijaš!

U krevetu, na terenu za mali fudbal, u teretani, na poslu, itd. Muškarci obožavaju da se osećaju muževno, pomalo opasno i superiorno, bilo da vam ujutru spremaju omlet i viršle ili vas bacaju po krevetu čitavu noć. Nemojte se suzdržavati, dajte mu do znanja da je moćan.

2. Pored tebe se osećam tako sigurno

Ništa ne prija jednoj muškarčini kao nežna ženska glava privijena na njegove snažne grudi. Od prvobitne ljudske zajednice, muškarac je bio lovac i onaj koji brine o nejakoj ženi zaduženoj za poslove u pećini, stoga je i ovde genetika umešala prste. Pustite ga da vas štiti, pokazuje džentlmenske manire, odbrani od nasrtljivog prolaznika i slatko se ušuškajte pored njega.

3. Tako si zgodan!

Poželjno je naglasiti koliko obožavate njegovu slatku guzu, snažne ruke, trbušnjake koji se naziru/pivski stomačić, njegove sočne usne. Iako volimo da nam voljeni uvek govori koliko smo lepe i njemu podjednako prija kada ga s vremena na vreme podsetite na sve ono što naprosto obožavate na njemu.

 4. Veoma mi se dopada kako ti stoje te farmerice/majica/košulja

Ovime se možemo nadovezati na prethodnu turu komplimenata na račun njegovog tela – recite mu, uz pohotan pogled ispod obrva, koliko mu dobro stoje nove farmerice. Još čvršće i ponosnije će vas držati za ruku.

5. Obožavam tvoj smisao za humor!

Opšte je poznato koliko žene cene dobar smisao za humor. Setite se prvog sastanka i opčinjenosti tim duhovitim muškim  bićem i stavite mu to do znanja.

Editors choice