2/3

Ne srljaj u brak – Što si starija, bolje ćeš razumeti šta je brak i šta tražiš od partnera. Pametnije ćeš izabrati. Mladost ima sopstvene prioritete i potrebe i to se menja. Tvoja velika ljubav možda nema nikakav bračni potencijal, a zabavan dečko, sa kojim ti sve ide lako i veselo, u bračnom životu može da se pretvori u potpuno beskorisnog partnera, bez ikakve odgovornosti. Danas mladost duže traje, nego ranije. I ako si u jednom trenutku jedina osoba u svom okruženju, koje nema partnera, ne paniči. Ima vremena.

Roze 2 Dejting saveti koje ŽELITE da date svojim ćerkama

Ne upoređuj se sa drugima – Uvek će neko biti lepši, uspešnjiji, mršaviji, zabavniji, privlačniji i zgodniji od tebe. Dobro je da želiš da razviješ svoje mogućnosti, ali ako nisi nešto što neko drugi sigurno jeste, to nije razlog da i dalje ne razvijaš svoje mogućnosti. Sve je individualno.

Svi grešimo – Neke grešeke ćeš moći da oprostiš i tolerišeš, a neke ne. Upoznaj svoje granice i poštuj ih.

Raskidi su grozni – Nema lakšeg načina za preboljevanje, naročito kad nekog voliš. Ne traži protivotrove i prečice, iskustvo tuge donosi mudrost. Ako si ti odlučila da raskineš, učini to bez predomišljanja. Što više odugovlačiš, biće mučnije.

Editors choice