Mislite da je nemoguće da nakon mnogo godina sa istim partnerom doživite isto seksualno uzbuđenje kao kad ste bili na početku veze? Grešite!

Mnogi parovi i posle mnogo zajedničkih godina uživaju u svom seksualnom životu. Oni se ipak služe nekim trikovima, a mi vam ih danas otkrivamo.

1. Izađite u klub

Seks nakon mnogo godina veze može biti dosadan, jer je lako i uvek dostupan. A poznato je da kad nešto lako možeš da imaš, dosadi ti!

Zato se sredite, izađite, uživajte u pogledima stranaca, igrajte uz dobru muziku, a onda kad toliko poželite jedno drugo, trk kući!

2. Idite na odmor. Odvojeno!

Ne nećete se razvesti posle toga. Samo ćete se uželeti jedno drugog. Idite na odmor sa drugaricama. Kada se vratite, vaš muškarac će vas jedva dočekati, a i vi ćete se osećati seksi zbog svih tih pogleda i komplimenata koje ste dobili na odmoru od drugih muškaraca.

3. Podelite uloge, pa idite u krevet!

Seksi medicinska sestra i doktor? Auto-mehaničar i bogatašica kojoj je pukla guma? Pilot i stjuardesa na 9,000 m iznad zemlje?

Budite maštoviti. I budite sve što biste želeli da budete, makar u mašti sve je moguće. Nećete se pokajati!

4. Eksperimentišite

seks Da li seks u braku može biti kao na početku veze?

Ispričajte mu svoje fantazije

Ako to uvek radite u isto vreme i na istom mestu, naravno da će vam dosaditi. Probajte sve što vam padne na pamet, ispunjavajte jedno drugom fantazije i seksualni život vam sigurno neće biti monoton.

Comments