Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/2

Svaka žena ima kriterijume na osnovu kojih ocenjuje partnera i te kriterijume može činiti bilo šta… Ne sme da ima crnu kosu, mora da ima zdravstveno osiguranje, trebalo bi da voli da čita, bilo bi dobro ukoliko više voli vino od piva, istorija bolesti u porodici je nedopustiva, ne sme da nosi teksas jaknu, crne čarape su nepoželjne i mnogi, mnogi drugi… Kao što možete da primetite, retko koji zahtev je od velike važnosti i žene često ocenjuju muškarce na osnovu sitnica. Ukoliko žena ipak zanemari materijalne ili vizuelne nedostatke i propuste svog izabranika i započne ljubavnu vezu, zahtevaće od njega da ispuni osnovne uslove koji čine vezu, iskrenost, poštovanje i komunikaciju… Te tri stvari zaslužuje svaka žena, bez obzira na stavke kojima ocenjuje partnera, ali često nisu dovoljne za postizanje kompletnog zadovoljstva. Ženama je potrebno mnogo više da bi bile srećne, a mi smo sastavili spisak zahteva o kojima ne treba pregovarati, već njihovo ispunjenje treba da bude uobičajeno.

154 10 stvari koje žena treba da zahteva od muškarca

Daj mi sve što želim

Zahtev za komplimentima

Svako želi da se oseća lepim i poželjnim, naročito žene. Muškarci bi trebalo svakodnevno da podsećaju ženu zašto je lepa i iz kog razloga on želi baš nju.

Zasmejavanje

Ništa nije dobro kao dan ispunjen osmesima. Partner ne mora da bude pravi komičar da bi zasmejao voljenu osobu, već je dovoljno da je dobro poznaje. Ukoliko ste imale težak dan, smeh će učiniti da zaboravite na svaku neprijatnu situaciju.

Određivanje prioriteta

Vrlo je važno da znate koji su prioriteti i ciljevi muškarca, kako biste znale da li može da vam pruži ono što je vama neophodno. Ukoliko planirate porodicu, a on želi da gradi karijeru doći će do sukoba mišljenja i važno je da saznate njegove planove na vreme.

Zahtev da odraste

Pravu vezu čine dve osobe koje su zrele, znaju šta žele i sposobne su da preuzmu odgovornost. Istina je da žene sazrevaju brže, ali nije njihova dužnost da odgajaju svog partnera. Muškarci ne bi trebalo da se previše oslanjaju na svoje izabranice i da očekuju da će one rešiti sve finansijske ili emocionalne probleme.

Strpljenje, darežljivost, razumevanje

Tri zahteva ljubaznosti i tolerancije i svaki od njih je podjednako važan. Strpljenje znači da je sposoban da izađe na kraj sa problemima na miran i produktivan način, da na probleme gleda kao na izazove iz kojih može nešto da nauči. Darežljivost se odnosi na deljenje misli, saveta, vremena i na sve što je neophodno deliti u vezi. Razumevanje je znak da on razume vaša osećanja i da će ih prihvatiti bez kritike.

Pamćenje datuma

Žene imaju veoma dobro pamćenje kada su datumi u pitanju. Postoji mnogo prilika koje bi trebalo obeležiti… Dan kada ste se upoznali, dan kada ste započeli vezu, dan kada ste prvi put vodili ljubav, dan venčanja… Zahtevajte od njega da zapamti barem one datume koji su bili presudni za vašu vezu, a podsećajte ga na one manje važne.

Editors choice