Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Loren Konrad, bivša zvezda rijaliti šoua i modna dizajnerka, organizovala je žurku povodom svog venčanja, koja je bila praznik za oči. Ukoliko vam nije poznato, ovakva žurka (bridal shower), organizuje se neposredno pred venčanje, a gosti donose poklone i igraju igrice, te uživaju u hrani i piću. Dakle nije isto što i devojačko veče, mirnije je, elegantnije i podrazumeva i dobijanje poklona. Veoma je popularna u Americi, Kanadi i na Novom Zelandu.

Naravno, ovakva žurka Loren Konrad morala je da bude nešto izuzetno. Prirodno cveće, posuđe sa cvetnim šarama i zlatni escajg, samo su neki od detalja koji su oduševili njene goste.

Na našu sreću, Loren, ali i njene gošće, zabeležile su najlepše detalje sa ove žurke i objavile fotografije na društvenim mrežama. Mi vam izdvajamo neke od njih, a ukoliko vi ne planirate da organizujete žurku ovog tipa, ove ideje možete iskoristiti za dekoraciju žurke nekog drugog tipa, ili samog venčanja.

Žurka povodom venčanja Loren Konrad Escajg Žurka povodom venčanja Loren Konrad Žurka povodom venčanja Loren Konrad koktel Žurka povodom venčanja Loren Konrad Žurka povodom venčanja Loren Konrad Mlada Žurka povodom venčanja Loren Konrad Žurka povodom venčanja Loren Konrad Ruže Žurka povodom venčanja Loren Konrad Žurka povodom venčanja Loren Konrad šoljice Žurka povodom venčanja Loren Konrad

Lenka Gatić

Editors choice