Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ukoliko muku mučite sa svojim detetom ne bi li ono nešto pojelo, verovatno ste isprobali već sve tehnike -molili ste ga, kažnjavali, obećavali igračke, vodili ga u komšiluk da jede sa drugom decom, ali ono i dalje uzme zalogaj i pobegne!

I jedino što bi možda i dobrovoljno vaše dete uzelo je neki slatkiš, sok ili nešto tako. Nikako da zatraži nešto zdravo, neku voćku, a tek povrće, nema šanse. Međutim, postoji trik uz pomoć kojeg ćete svoje dete privoleti da jede i zdravu hranu! Sve što treba da radite je da učinite tu hranu zanimljivijom i privlačnijom za oko!

Servirajte mu bajku na tanjiru! Izrezbarite povrće u obliku njegovih omiljenih crtanih junaka, od voća napravite životinje, a jaja ispecite u obliku srca. Igrajte se hranom, a slobodno u tu igru uključite i svoje dete. Videćete kako će ubrzo tanjir biti prazan!

Zabavan doručak za mališane 1 Zabavan doručak za mališane Zabavan doručak za mališane 2 Zabavan doručak za mališane Zabavan doručak za mališane 3 Zabavan doručak za mališane Zabavan doručak za mališane 4 Zabavan doručak za mališane Zabavan doručak za mališane 5 Zabavan doručak za mališane Zabavan doručak za mališane 6 Zabavan doručak za mališane

Lenka Gatić

Editors choice