Naša strast u nacionalnom restoranu Kumbara sastoji se u tome da vam pružimo jedinstveno iskustvo kroz naše recepture, koje se godinama čuvaju i dopunjuju do savršenstva. Filozofija našeg poslovanja izdvaja nas od drugih, a naš stil je zaslužan za sve pohvale koje dobijamo. Naše sjajno osoblje je tu zbog vas, da vam pokaže sve mogućnosti koje Kumbara može da ponudi.

Restoran Kumbara je smešten na samom vrhu Beograda, u podnožju Avale, odakle pruža jedinstven ugođaj svim svojim posetiocima.

U širokoj ponudi jela, akcenat je na nacionalnoj kuhinji koja u kombinaciji sa savremenim jelima čini ponudu ovog restorana jedinstvenom i sveobuhvatnom.

Svoje savršeno venčanje možete organizovati upravo u ovom restoranu!

Svratite u Kumbaru nacionalni restoran, koji se nalazi u General Ždanovoj ulici broj 36 u Beogradu i uverite se u kvalitet koji pružamo.

Kontakt telefoni restorana Kumbara su: 011/39-06-877 i 011/39-08-343

Više o njima možete saznati na zvaničnom sajtu ili na FB profilu ovog nacionalnog restorana.

Nacionalni restoran Kumbara Wannabe Bride Vikend: Kumbara Nacionalni restoran Kumbara 2 Wannabe Bride Vikend: Kumbara Nacionalni restoran Kumbara 3 Wannabe Bride Vikend: Kumbara Nacionalni restoran Kumbara 4 Wannabe Bride Vikend: Kumbara
Comments