Home Made Company je slatka fabrika radosti u kojoj dvadeset poslastičara i dekoratera svakoga dana stvara vrhunske poslastice za venčanja, dečije rođendane, korporativne proslave, slatke poklone i proizvode za posebne prilike.

U skladu sa željama klijenata kreiramo torte i brojne druge poslastice vrhunskog ukusa i izgleda, po originalnim recepturama i od najkvalitetnijih uvoznih sirovina. Nezaboravan ukus je ono što karakteriše sve Home Made proizvode, a sjajan izgled se podrazumeva. Dostava na teritoriji Beograda vrši se termo-frigo vozilima, pa svi proizvodi do klijenata stižu u najboljem izdanju. Kapacitet i opremljenost proizvodnje omogućavaju nam da u susret izađemo i klijentima sa izuzetno velikim narudžbinama.

Za svadbene proslave iz ponude izdvajamo svadbene torte, tortine, cocktail selection, cupcakes, slatke čašice, HomeMade Macarons, lilihipe i medenjake. Sve poslastice proizvode se u širokoj paleti ukusa i sa dekoracijama po želji klijenata.

Razgovor budućih mladenaca sa dekoraterima HomeMade Company moguće je zakazati pozivom na broj 060/300-32-44, što je ujedno i broj za sve dodatne informacije o asortimanu, cenama, rokovima naručivanja i uslovima naručivanja i isporuke.

Više o ovoj ukusnoj fabrici radosti možete saznati na njihovom sajtu i FB profilu.

Home Made Company svadbena torta 2 Wannabe Bride Vikend: Home Made Company Home Made Company svadbena torta 5 Wannabe Bride Vikend: Home Made Company Home Made Company svadbena torta  Wannabe Bride Vikend: Home Made Company Home Made Company svadbena torta 3 Wannabe Bride Vikend: Home Made Company Home Made Company svadbena torta 4 Wannabe Bride Vikend: Home Made Company
Comments