Restoran za svečanosti Dvor Aleksandar jedno je od najelitnijih mesta u gradu u kom možete proslaviti svoj najlepši dan u životu. Velika sala restorana Dvor Aleksandar ima kapacitet za 200-520 zvanica i idealna je za proslavu velikih svečanosti i do sada je često bila izbor javnih ličnosti koji su organizovali svoja slavlja.

Sala restorana Dvor Aleksandar je centralno klimatizovana, opremljena je profesionalnom rasvetom, plazma televizorom, akvarijumom i pod stalnim je video-nadzorom, a poseduje i obezbeđeni parking. Enterijer je urađen u italijanskom stilu sa okruglim stolovima, kožnim stolicama i svilenim presvlakama što će maksimalno doprineti da vaše venčanje ili neka druga svečanost budu sa najvećim mogućim stilom.

Za više detalja i informacija posetite njihov zvanični sajt.

Dvor Aleksandar mladenački sto Wannabe Bride Vikend: Dvor Aleksandar Dvor Aleksandar sala za svečanosti Wannabe Bride Vikend: Dvor Aleksandar Dvor Aleksandar sala Wannabe Bride Vikend: Dvor Aleksandar Dvor Aleksandar za svadbe Wannabe Bride Vikend: Dvor Aleksandar Dvor Aleksandar za venčanja Wannabe Bride Vikend: Dvor Aleksandar
Comments