Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Postoje mnoge namirnice i začini koji stoje po kući i niko i ne obraća pažnju na njih, a kamoli da se seti da ih iskoristi i napravi pomoću njih zanimljiva jela. Mi ćemo vam predstaviti nekoliko specijaliteta koji se lako prave, a sastavljeni su od namirnica iz špajza ili onih iz frižidera, a koje sigurno imate.

Ukoliko ustalite ovakav način pravljenja obroka, više neće biti frustrirajuć sam način pripreme ručka i polako ćete se osloboditi presije da svaki ručak mora biti savršen.

Naš savet svim domaćicama bio bi da više obrate pažnju na namirnice koje imaju i da se ne opterećuju stalnom kupovinom, a tek kada istroše sve rezervne namirnice i zalihe koje imaju, mogu ići opet u kvalitetnu kupovinu.

Kupus

Sigurni smo da se u svakom domu nalazi bar jedna glavica kupusa, a i same znate da se često desi da je neiskorišćenja do kraja i da se ne bi uveliko pitale šta biste radile sa njom, mi vam predlažemo da je izrendate do kraja i napravite ukusnu i zdravu salatu.

Dodate malo brusnice, izrendane jabuke i ovo će biti jedan brz i osvežavajući obrok. Ukoliko želite da duže traje stavite providnu foliju preko činije i salatu zamrznite.

15 Ukusno i zdravo uz pomoć namirnica koje su ti pri ruci

Celer

Ova niskokalorična biljka retko kada se do kraja potroši i uvek imamo višak.

Ono što vam mi predlažemo jeste salata od celera i parmezana. Hrskava, zelena i osvežavajuća… baš kakva treba da bude.

23 Ukusno i zdravo uz pomoć namirnica koje su ti pri ruci

Slatki krompir

I same znate da krompir imamo u neograničenim količinama, a i uprkos stalnom konzumiranju, toliko je jeftin da se isplati praviti specijalitete od krompira.

Slatki krompir posebno se preporučuje, jer je bogat beta-karotenom i veliki je izvor mangana i bakra, pa omogućava bolju funkciju mišića. Najbolje je držati ih na hladnom mestu, a i sami znate toliko recepata sa ovom namirnicom, što dokazuje činjenicu da krompir uz sve ide.

33 Ukusno i zdravo uz pomoć namirnica koje su ti pri ruci

Jabuke

Mnogi vole jabuke… nekima je čak i omiljeno voće, a oni koji ih baš i ne vole rado probaju specijalitete sa jabukama. Bili to kolači, pite ili nešto treće, na vama je da odlučite i da maksimalno iskoristite ovo divno voće! Neka vaša kuhinja zamiriše mirisom prirode.

42 Ukusno i zdravo uz pomoć namirnica koje su ti pri ruci

Violeta Stojanović

Editors choice