Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Koliko god se (ne)zdravo hranili istina je da ne možemo da funkcionišemo praznog stomaka i da kalorije rade za nas i daju nam preko potrebnu energiju. Znajući ovo, spremni smo da podelimo sa vama laki recept koji će napuniti vaš stomak kvalitetno, ali će vas takođe počastiti divnim ukusima. Sledi hrana koju možete jesti u neograničenim količinama, a glavna draž jesu sastojci koji ne goje.

Ovo je obrok prepun hranljivih materija, sadrži dosta proteina i energetski je na veoma visokom nivou. Pored toga, ima dosta antioksidanasa koji pomažu u borbi protiv raznih bolesti, a takođe se može pohvaliti niskim procentom kalorija u odnosu na neka druga, poznata jela.

Ukoliko bismo bili precizni ovo jelo sadrži manje od 500 kalorija. Bićete zadovoljni, siti i ne toliko zabrinuti za svoju težinu. Pa ima li veće sreće?

164 Ukusno, a ne goji: Makarone sa sirom

Makarone sa sirom jesu jelo koje većina ljudi voli. Ne sprema se teško, a najveća pogodnost je ta što se može ulepšati brojnim dodacima i začinima.

Naravno da u pripremi koristimo nemasni sir i makarone bez jaja, koje imaju znatno manje kalorija i čine ovo jelo veoma zdravim.

Možete napraviti veoma kremast sos od sira, kokosovog mleka, putera i brašna. Sve to staviti na tihu vatru i dodavati jedan po jedan sastojak.

Pošto skuvate makarone i posolite ih po želji, možete doliti sos.

Neka čarolija počne…

Violeta Stojanović

Editors choice