Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Razumemo vas, nema se uvek vremena za pripremanje celog ručka od nekoliko obroka, pečenje u rerni, kuvanje jela od dva sata, dinstanje mesa na laganoj vatrici. Ako ste u žurbi, a ne biste da jedete brzu hranu, jer – budimo razumne – bliži se leto, evo par trikova da što brže spremite ručak.

Svega duplo

Samo svega stavite duplo. Nemojte da pravite jednu porciju nego od svega stavite više. Grilujte dva parčeta mesa, u salatu stavite dve zelene salate ili ispržite četiri fileta ribe umesto dva. Pola pojedite za večeru, a sutrašnji ručak je već gotov!

dsc 0116 Saveti za brzo i lako pripremanje ručka

Zamrznuta hrana

Bolje je da jedete i odmrznutu i polupripremljenu hranu nego da kupite picu za večeru. Kupite do pola obrađenu hranu i stavite je u rernu. Stavite zamrznutu salatu na odmrzavanje ili polu obrađeno pileće mesto stavite u rernu i imaćete gotov obrok u par minuta, a nećete se izlagati kupovnim kalorijama koje možete tačno osetiti kako vam se talože na stomaku i bokovima.

Pet je magičan broj

U nedelju uveče napravite hranu za celu nedelju. Ne mislimo da ceo slobodan dan provedete pored šporeta, ali postoji veliki broj jednostavnih jela koja možete spremiti očas posla i zamrznuti i opa! Očas posla imate ručkove za nedelju dana. Izdinstajte meso kao preliv za špagete, napravite veliku porciju čorbe od povrća, napravite vegetarijanski paprikaš, lazanju i salatu od svežeg povrća i rešili ste problem.

burgonyasalata Saveti za brzo i lako pripremanje ručka

Una Hadži – Nikolić

Editors choice