Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Rosé vina su najbolja moguća opcija za letnji period i ispijanje hladnog napitka pored bazena, na plaži, ali i na formalnim večerama i dešavanjima poput venčanja.

Tehnički posmatrano, da biste u buriću dobili ono što se odvajkada zove “rosé vino” dovoljno je započeti pravljenje crvenog vina, a onda vešto i ničim izazvano prekinuti proces. Samo treba znati prekinuti u pravom momentu.

Rosé vina su ružičasta. Naravno da se prave od crnog grožđa, ali ne postaju crna zato što se izdvaja nakon vrlo kratkog perioda i ostaje samo grožđani sok.

Kažu da: “Rosé se najčešće dobija od sorti namenjenih crvenim vinima i to tako što se nakon presovanja sačeka da tečnost počne da akumulira one značajne atribute.”

U zavisnosti od toga kako je napravljeno, ovo vino može biti u različitim nijansama roze, od svetloroze, boje breskve, do baš tamne roze.

Ukoliko niste sigurni koje biste izabrali, moramo napomenuti da su francuska vina najbolja. Rok trajanja Rosé vina je ograničen na dve do tri godine i ne dobija na kvalitetu kako godine prolaze.

Ovo je odličan razlog da popijete vino Rosé, ukoliko ga imate.

U galeriji koja sledi pokazaćemo vam neka od najlepših Rosé vina: Mulderbosch Cabernet Sauvignon Rosé, Domaines Ott Château De Selle Rosé Coeur de Grain, Whispering Angel Chateau d’Esclans Rosé, Cloud Chaser Rosé de Provence, Wölffer Estate Vineyard Rosé 2013…

146 Rosé vino za divan početak braka 813 Rosé vino za divan početak braka 720 Rosé vino za divan početak braka 619 Rosé vino za divan početak braka 523 Rosé vino za divan početak braka 426 Rosé vino za divan početak braka 329 Rosé vino za divan početak braka 240 Rosé vino za divan početak braka

Violeta Stojanović

Editors choice