Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

HomeMade Company nedavno je od klijenata dobio ozbiljan, ali inspirativan zadatak – želeli su da se napravi svadbena torta kakvu su na svom venčanju imali princ Vilijam i Kejt Midlton. Takva svadbena torta je vrlo atraktivna, ali zahtevna za izradu, zbog veličine i izuzetno velikog broja dekorativnih detalja.

Home Made torta11 HomeMade na zadatku: Napraviti svadbenu tortu od 150kg!

Najveći problem u pripremi bila je željena veličina torte. Naime, torta je imala 150 (nije greška – i slovima: stotinupedeset!) kilograma. Osnova, odnosno najniži, najveći i najteži sprat bio je prečnika 1,2m, a ukupna visina torte čak 1,3m!
Ovaj zahtevan i težak (i bukvalno težak!) projekat pripremila je ekipa od četiri dekoratera-poslastičara iz tima HomeMade Company, a samo proces pripreme i planiranja trajao je dve nedelje, kako bi cela konstrukcija bila postojana i kako bi torta mogla da se preveze i ukratkom roku završi i postavi u prostoru gde je svadbena proslava organizovana.
Torta je u nekoliko delova na mesto proslave prevezena u dva termo-frigo vozila, pažljivo sastavljena, nakon čega su dodati detalji i uživanje je moglo da počne.

Home Made torta21 HomeMade na zadatku: Napraviti svadbenu tortu od 150kg!

Osnovni ukus bio je Saher koji je zbog svoje strukture najzahvalniji za torte velikih dimenzija i velike težine, ali su delovi torte gde je to „konstrukcija“ omogućavala bili u drugim ukusima iz HomeMade ponude, kako bi gosti mogli uživati u što široj paleti sjajnih ukusa.
Sama veličina torte dala joj je posebno mesto u prostoru i privukla pažnju svih prisutnih, a veliki broj filigranskih detalja od nje je zaista napravio remek-delo.

Home Made torta3 HomeMade na zadatku: Napraviti svadbenu tortu od 150kg!

Nakon tradicionalnog zajedničkog sečenja prvog parčeta od strane mladenaca, svi gosti su uživali u HomeMade ukusima, pojedini su ukrasne detalje sa torte sačuvali za uspomenu, a o broju fotografija torte ne treba ni govoriti.
Veliki projekat okončan je sa velikim uspehom, uz zadovoljstvo mladenaca i njihovih porodica, svih gostiju, ali i kompletnog tima HomeMade Company koji je u praksi pokazao da je uz poznavanje svih zanatskih tajni, dobru organizaciju, kao i punu posvećenost, ljubav i strast prema poslu apsolutno sve moguće!

Home Made41 HomeMade na zadatku: Napraviti svadbenu tortu od 150kg! Home Made31 HomeMade na zadatku: Napraviti svadbenu tortu od 150kg!

Editors choice