Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Već godinama na malim ekranima možemo videti kako Amerikanci, tačnije amerčke neveste, planiraju venčanje uz organizatora venčanja. Organizator, planer svaku ideju koju mladenci imaju sprovešće u delo, ukoliko raspolaže, naravno, odgovarajućim budžetom. Poslednjih nekoliko godina unazad ovaj trend organizacije zaživeo je i kod nas, mada ne u potpunosti.

Iako organizator venčanja pokušava da uradi sve što je u njegovoj moći ne bi li mladenci bili zadovoljni, njihova saradnja je često vrlo napeta. Buduće mlade su naravno pod stresom i žele da sve ispadne savršeno, a organizatori ne smeju reći ono što zaista nisle u određenim situacijama da ne bi ostali bez posla, a evo šta zaista misle.

“Mi zaista želimo da sami donosite svoje odluke, jer zaboga to je vaše venčanje, ali neodlučni mladenci su prava noćna mora. Tako svima otežavate posao.”

“Vi niste profesionalni organizator venčanja, tako da prestanite sa tim stavom sveznalice nakon pročitanih par blogova o organizaciji jednog ovakvog događaja.”

o BRIDE facebook Planiranje venčanja: Ono što vam ogranizator nikada neće reći, a hteo bi

“Mi zaista nismo vaši lični čuvari tajni. Ukoliko hoćete da slažete svoju porodicu o tome koliko sve košta, učinite to, ali ne tražite i od nas isto.”

“Naš ugovor vam jasno stavlja do znanja zbog čega smo tu i u čemu sve možemo da vam asistiramo, ali ponekad preterujete. Mi nismo vaši lični asistenti.”

“Mi nismo vaše bliske drugarice kojima ćete plakati zbog svađe sa dragim ili sa deverušama. Nismo plaćeni da slušamo kako se na devojačkoj večeri vaša drugarica ponašala kao da se ona udaje, to nas ne interesuje, naročito ne posle devet uveče.”

“Ne možemo za vas stvoriti još vremena, niti posedujemo moć vraćanja istog. Dali smo vam rokove, tačne datume i zakazane satnice, zašto očekujete nemoguće?”

“Ne budite tako uporni sa porukama i pozivima ukoliko vam se ne odgovori u roku od tri minuta. Velike su šanse da imamo satanak sa drugim klijentom, te da ne možemo da se javimo, ali to ćemo učiniti čim završimo sastanak.”

“Ne vucite verenika na sve naše sastanke, osim ako on zaista ne želi da ide. On je muškarac, o svemu tome razmišlja na drugi način i jednostavno mu zaista nije toliko važno, pomirite se sa tim!”

Maja Bunčić

Editors choice