Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Svaka devojka od trenutka kada postane svesna svoje ženstvenosti, sanja o momentu kada će izgovoriti sudbonosno “Da”. Nema to veze ni sa tim da li ste odrastali na Dalekom istoku, Americi ili negde u Evropi. To je nama ženama nekako u krvi.

Da li to ima veze sa tim što nam je zapravo potrebna pažnja, a svi znamo ko je glavni na svakoj svadbi, ili je to pak naša želja da barem jedan dan imamo svoju ličnu bajku, nije toliko važno. Važno je to da se svaka od nas trudi da tog dana bude najlepša. Svaka čast kumi, deveruše su bez premca zvezde večeri, ali zna se ko je kraljica tog dana.

Frizura, šminka, venčanica, veo, cipele. Sve su to aksesoari koji će zajedno načiniti od mlade umetničko delo i divno platno bele boje koje se ceo dan smeje i osvaja simpatije okruženja.

bride Lepa, lepša, mlada

Naravno da mlade ne postoji bez mladoženje i naravno je da je on razlog i povod za san o venčanju sa počeka ovog bloga, ali nekako na dan svadbe svi čekaju da vide mladu, zar ne?!

Postoje finese oko toga da li da venčanica bude dugačka, čipkana, balska ili pak da bude sirena pripijena uz telo; da li da se veo vuče do stopala ili da bude samo ukras na kosi; pa gde su sve varijacije oko frizure, šminke, noktiju… nije sve to lako osmisliti složićete se?! Ok, jesu to slatke muke i problemi, ali kada tome dodate da svaka devojka želi maksimum i najlepše za sebe tog dana cela priča poprima dodatnu nesigurnost. Tada na red dolaze mame, drugarice, sestre. Čini se da što ih je više izbor oko najlepšeg aksesoara postaje zakomplikovaniji i poprima forme prave drame.

Savet je da u kupovinu venčanice sa sobom vodite jednu osobu. Neka to bude kuma. Mama, koliko god da vas poznaje najbolje na svetu može biti malo subjektivna kada je u pitanju ideal šta vam zapravo najlepše stoji – jer mami ste vi uvek lepe, sestrama takođe – tako da kumu pod ruke i u šoping.

wedding dress 6 chicweddinggowns com 1024x757 Lepa, lepša, mlada

Imajte u vidu da pripreme za taj divan dan traju mesecima, pa se u skladu sa tim pripremite na vreme.

Jedino je važno da na početku priprema za svadbu budete svesne kako zapravo želite da izgledate tog dana. Kao princeza iz neke Diznijeve bajke, kao urbana MTV mlada ili kao tradicionalna devojka sa cvetom u kosi. Kada to osmislite, pola posla ste rešile. U stvari mladoženju nadam se imate??!

Bez tenzije. Bićete najlepše sigurno…

Milica Popović

Editors choice