Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Od skoro je i kod nas počelo da se obraća više pažnje na najbliže prijateljice, iako zvanično ne postoje deveruše. Još od devojačke večeri, dame vole da se uniformišu i obeleže taj dan tako što će se izdvojiti iz mase ljudi u klubu ili gde već slave, raznim obeležjima. Tako one nose slične suknje, majice sa natpisima, bedževe, podvezice, velove i slično.

I na samom venčanju dame sve češće žele da sama svadba ima neku tematsku boju, što kad je u pitanju dekoracija sale, to i kad je reč o oblačenju gostiju.

Zato mladine drugarice biraju haljine koje ne moraju nužno da budu iste, ali barem da su u sličnoj nijansi. To dodatno ulepšava same fotografije sa venčanja.

Ove sezone veoma su popularne haljine u boji kajsije. Prava, vesela, letnja boja, koja stoji ženama sa svakom bojom kose, a pritom i lepo ispada na fotografijama.

Posebno će vam lepo stajati ukoliko malo pocrnite, a i ova boja dobro izgleda u kombinaciji sa bež bojom ili bojom slonove kosti, u kojoj će verovatno biti mladina venčanica!

Ako vam se dopada ova ideja, najbolje je da u grupi idete u kupovinu, kako biste se na licu mesta uverili da izgledate onako kako ste zamislili!

Odaberite model koji vam se najviše dopada i koji vam najbolje stoji, samo obratite pažnju da je u istoj boji i zablistajte!

Izdvojili smo najpopularnije modele u ovoj boji, a vi birajte koji vam se najviše dopada.

peach bridesmaid dresses donna morgan blair Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses donna morgan rachel Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses erin erin fetherston Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses jenny yoo Bridgitte Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses joanna august Heather front Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses shop lovely Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses swoon mona chfull apricot.front 24May2014 Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses two birds classic ballgown Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses watters 5514 peach.front 10Apr2014 Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses watters 8518 peach front apple Venčanje iz snova: Haljine za deveruše

Lenka Gatić

Editors choice