Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Najvažniji trendovi venčanica u 2020.

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Od skoro je i kod nas počelo da se obraća više pažnje na najbliže prijateljice, iako zvanično ne postoje deveruše. Još od devojačke večeri, dame vole da se uniformišu i obeleže taj dan tako što će se izdvojiti iz mase ljudi u klubu ili gde već slave, raznim obeležjima. Tako one nose slične suknje, majice sa natpisima, bedževe, podvezice, velove i slično.

I na samom venčanju dame sve češće žele da sama svadba ima neku tematsku boju, što kad je u pitanju dekoracija sale, to i kad je reč o oblačenju gostiju.

Zato mladine drugarice biraju haljine koje ne moraju nužno da budu iste, ali barem da su u sličnoj nijansi. To dodatno ulepšava same fotografije sa venčanja.

Ove sezone veoma su popularne haljine u boji kajsije. Prava, vesela, letnja boja, koja stoji ženama sa svakom bojom kose, a pritom i lepo ispada na fotografijama.

Posebno će vam lepo stajati ukoliko malo pocrnite, a i ova boja dobro izgleda u kombinaciji sa bež bojom ili bojom slonove kosti, u kojoj će verovatno biti mladina venčanica!

Ako vam se dopada ova ideja, najbolje je da u grupi idete u kupovinu, kako biste se na licu mesta uverili da izgledate onako kako ste zamislili!

Odaberite model koji vam se najviše dopada i koji vam najbolje stoji, samo obratite pažnju da je u istoj boji i zablistajte!

Izdvojili smo najpopularnije modele u ovoj boji, a vi birajte koji vam se najviše dopada.

peach bridesmaid dresses donna morgan blair Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses donna morgan rachel Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses erin erin fetherston Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses jenny yoo Bridgitte Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses joanna august Heather front Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses shop lovely Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses swoon mona chfull apricot.front 24May2014 Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses two birds classic ballgown Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses watters 5514 peach.front 10Apr2014 Venčanje iz snova: Haljine za deveruše peach bridesmaid dresses watters 8518 peach front apple Venčanje iz snova: Haljine za deveruše

Lenka Gatić

Editors choice