Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Dan venčanja je verovatno dan kada će jedna dama biti najviše fotografisana u celom svom životu, a verovatno i dan kada će želeti da izgleda najlepše u svom životu! Baš iz tog razloga, važno je da šminka koju ste verovatno papreno platili, ili za koju ste potrošili toliko vremena kako bi izgledala perfektno, ostane upravo takva što duže.

Evo šta profesionalni šminkeri savetuju kada je u pitanju šminkanje za vaše venčanje.

Neka vaša koža bude u najboljem mogućem stanju

Vodite računa da čistite lice svako jutro i veče, kako biste otpušili pore i uklonili sve ostatke šminke. Nabavite i neki toner za ujednačavanje boje kože, kvalitetnu kremu za hidrataciju i eventualno i neku masku za lice kojom ćete nahraniti kožu. Tako ćete izbeći mogućnost da vam baš na taj dan izađe neka katastrofalna bubuljica ili neka druga nepravilnost na licu.

Na sam dan venčanja stavite tečni puder u tanjem sloju, a sve nepravilnosti sakrijte tečnim korektorom. Vodite računa o tome da različite boje korektora stavite na različite vrste nepravilnosti kako biste dobili ujednačen ten.

Neka šminka potraje

Od jutra pa sve do torte i posle torte, morate da budete tip-top. Zato, iako se ne preporučuje za svakodnevno šminkanje, ovaj put slobodno dobro fiksirajte šminku. Opustite ruku kada stavljate puder u kamenu kako vam se lice ne bi presijavalo, a slobodno i dodatno naprskajte fiksator u spreju. U toku dana verovatno ćete i pored svega morati puderom u prahu da matirate lice posle određenog vremena.

arbonne3 z Šminka za venčanje: Besprekorna tokom celog dana

Vodite računa o dekolteu

Kako izgleda vaša haljina? Morate voditi računa o tome da li ima dekolte ili gola leđa, ili je vaša haljina bez bretela, jer sva koža koja će biti vidljiva, mora biti u dobrom stanju! Takođe, obavezno vodite računa o tome da ne napravite razliku između boje lica i vrata ili dekoltea, stavljajući previše taman bronzer!

arbonne1 z Šminka za venčanje: Besprekorna tokom celog dana

Vaša najbolja verzija

Kada je šminka u pitanju, često volimo da eksperimentišemo, isprobavamo različite trendove i proizvode i to je sasvim u redu. Međutim, dan venčanja nikako nije pravo vreme za to. Sada je vreme da se držite onog načina šminkanja za koji znate da vam najbolje stoji, jer te fotografije, sa tom šminkom, ostaju za ceo život.

arbonne2 z Šminka za venčanje: Besprekorna tokom celog dana

Sve tretmane uradite na vreme

Niko ne želi mladu sa izgorelom, izljuštenom ili osušenom kožom lica. Zato na vreme uradite sve tretmane koje želite, bilo to anti-celulit masaže, tretmani lica, ili šta god. Tako će vaša koža imati vremena da se smiri pre važnog dana!

abronne4 z Šminka za venčanje: Besprekorna tokom celog dana

Lenka Gatić

Editors choice