Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Belo zlato i minimalističko drago kamenje

Belo zlato uklopljeno sa dragim kamenom je ona klasika u svetu vereničkog prstenja koja jednostavno nikada neće izaći iz mode. Ove godina ona se vraća u velikom stilu, samo sa minimalističkim pristupom celokupnom dizajnu. Ukoliko imate sofisticiranu devojku pored sebe, onu koja zna šta želi i uživa u jednostavnosti i jasnoći vereničkog prstenja, i želi da se i “iz aviona” vidi da je to na njenoj ruci verenički, a ne bilo koji drugi prsten – ovo je izbor za vas. Naravno, i u ovom polju klasičnog vereničkog prstenja postoji niz varijacija koje su vam na prvi pogled možda promakle, tako da se pripremite na brižljivo biranje i obratite pažnju na svaki detalj, od oblika do kamena, pre nego što se odlučite na kupovinu.

Chunky, gypsy prstenje

Ovo je jedan od najneobičnijih trendova ove sezone, ali nije nam neobično što se pojavio, s obzirom na to da je chunky, raznobojno prstenje postalo izuzetno popularno u 2020. godini, o čemu smo i pisali ovde. Naravno, taj trend je našao način da se implementira i u sferi vereničkog prstenja, i iskreno nam je zanimljivo i drago što se to dogodilo – jer nismo sve mi nežne devojke koje žele jednostavan, suptilan i bajkovit prsten sa kamenom. Neke od nas su neobuzdane, divlje, živimo po “više je više” principu i želimo da nosimo puno nakita, zlata, šljokica.. Dakle, ako je vaša izabranica jedna od nas, ovakav veliki prsten od zlata, sa dragim kamenom u sredini je pravi izbor za vas.

Safiri i drago kamenje plavih boja

Još jedan trend koji će obeležiti vereničko prstenje u 2020. godini je trend plavog dragog kamenja, a ponajviše safira. Plava boja je iznenada rešila da se vrati u trend, u modnom svetu kroz odevne komade od džinsa, u makeup svetu kroz ajlajnere i senke u plavim tonovima, a u svetu vereničkog prstenja – kroz safire. Dakle, ako već znate da je vaša verenica ljubiteljka ove boje, znate čime da je obradujete.

Naslovna fotografija: instagram.com/larkaandberry

Jovana

Editors choice