Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Natempirana bomba

Instrukcije: On sedi na nižoj stolici i trudi se da što više opusti noge. Ti si na njemu okrenuta mu licem, tvoje noge su oko njegovih kukova i oslanjaš ih na pod. Noge su ti otprilike savijene na oko devedeset stepeni. Prvo mu se polako približi i spusti lagano do kraja na njegov penis. Nakon toga sledi pomeranje gore-dole.

Šta ćeš obožavati kod ove poze? Daje maksimalan telesni kontakt. Poza je takva da je grljenje, maženje i ljubljenje njen sastavni deo. Najbolje od svega je što on sedi i baš kao pravi vozač ima apsolutnu kontrolu, u ovom slučaju nad tobom. Može dodavati i smanjivati gas, stimulisati tvoje grudi i tvoj orgazam.

Glavna fora: Kada bude vreme za orgazam, uspori svoje pokrete i dozvoli da njegovi prsti završe posao.

slika 1115 Uzbudi se danas: Hopa cupa bomba

Izazov prihvaćen

Hopa-cupa

Instrukcije: Partner leži na krevetu, ispod glave neka stavi udoban jastuk. Licem si mu okrenuta i na njemu si. Noge su ti savijene sasvim blizu njegovog gornjeg torzoa. Nakon što se namestiš, i nakon što ti on lepo uđe, nastavljaš sa pokretima njihanja svojih kukova sa jedne na drugu stranu ili, ako želiš, ukrug.

Šta ćeš obožavati kod ove poze? Ulaziće ti do kraja. I u savršenom si položaju da određuješ svaki pokret, brzinu i intenzivnost odnosa.

Glavna fora: Obavezno partneru stavi jastuk ispod glave jer će mu biti udobnije. Takođe, ako se oboje primaknete jedno drugom partner će lakše moći da ljubi tvoje grudi, usne i gricka ti vrat.

Tekst: Milica Stankić

Editors choice