Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Kada je u pitanju nameštaj za vašu dnevnu sobu ne možete da poreknete da su udobna fotelja, dvosed i stočić za kafu najvažniji komadi. Jednostavno, kada se zavalite i uživate u omiljenom filmu ili seriji, želite da vam piće, telefon, neka grickalica i daljinski budu pri ruci. Dakle, sto vam je neophodan.

Međutim, ukoliko želite da vaša dnevna soba bude moderna i zanimljiva dobro je da stočić za kafu bude zanimljiv i drugačiji.

Kako biste videli kakve su vam sve mogućnosti, uzdvojili smo fotografije zanimljivo uređenih dnevnih soba, u kojima ulogu stočića za kafu imaju recimo bubnjevi, kovčezi ili starinski metalni stolovi. Pogledajte kako ovakvi zanimljivi komadi mogu značajno unaprediti vaš prostor.

Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 1 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 3 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 4 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 5 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 6 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 7 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 8 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 9 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 12 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu Zanimljivi stočići za dnevnu sobu 14 Zanimljivi stočići za dnevnu sobu

Lenka Gatić

Editors choice