Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Samo istinski sladokusac ceni osobine slatkiša visokog kvaliteta. Da bi se jedna poslastica nazvala vrhunskom, neophodno je da se topi u ustima, da vas tera da je konzumirate iznova i da bude primamljiva svakom oku.

Iako bi mnogi od vas naglasili kako je jedino važan ukus, mi ćemo se usprotiviti ovoj konstataciji, dodajući da je svakako najbitniji, ali da izuzetnost poslastice zavisi i od njenog izgleda.

Istraživanja kažu kako su najčešće traženi ukusi čokolada i vanila, a da prosečan konzument izbegava neobične sastojke u slatkišima, poput karija ili šargarepe. Najviše nas privlače pažljivo dekorisani slatkiši u pastelnim bojama, a nismo posebno oduševljeni intenzivnim i drečavim nijansama zelene.

Najčešći poklon za nežniji pol je bombonjera, a najtraženija su pakovanja u obliku crvenih srca. Mnogi poznati svetski brendovi su izgradili svoje imperije na prepoznatljivim luksuznim pakovanjima, pa ne čudi što se mogu pronaći pakovanja slatkiša protkana zlatom ili skupocene kutije od punog srebra.

I dok se u prosečnom srpskom domaćinstvu kolači služe na tacnama ili spratnim postoljima u boji metala, većina nas se seća onih prekrasnih, starinskih posuda za slatkiše u kuhinjama naših baka. Na radost mnogih nostalgičara, ovakav način skladištenja slatkiša se vraća u modu, pa su prodavnice pokućstva pune različitih verzija ovih zabavnih retro posuda. Među njima možete pronaći jednostavne staklene tegle, limene kutije sa motivima iz pedesetih ili, pak, keramičke primerke sa cvetnim motivima.

Ukrasite svoje kuhinje i usrećite svoje goste, tako što ćete nabaviti jednu posudu za čuvanje dugotrajnijih poslastica.

U nastavku uživajte u pogledu na nekoliko maštovitih i dekorativnih posuda za slatkiše koje smo odabrali za vas.

cinija u obilku kapkejka Wannabe Magazine: Retro posude za čuvanje slatkiša

Editors choice