Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Za početak jedno pitanje: gde čuvate poslužavnike?

Tako smo i mislili, verovatno da zauzimaju najzabačenija mesta u kući i stavljena su tamo gde ih niko ne može videti ili na mestu koje je prazno, a ako ste u nedostatku prostora često zalutaju položeni na ćošku koji je jedini slobodan.

Potpuno pogrešna taktika, jer poslužavnik može biti predivan dekorativni element, a ukoliko ga iskoristite na pravilan način, svi će se diviti vašem smislu za dekoraciju i uređivanje enterijera.

Vrlina poslužavnika je ta što ih krase predivni printovi, zanimljivi detalji, neretko i cvetni ukrasi, a ide u prilog našoj današnjoj priči.

Drage, dame zasucite rukave i poslužavnik iskoristite na najbolji mogući način. Ne samo da može poslužiti kao podloga na koju možete smestiti piće, već možete odlagati i ostale sitnice, a nama je pala na pamet i ideja da svoje naočare za sunce lepo složite, a kombinacija mode i kulinarske umetnosti, uvek je dobitna.

No, da vi ne biste lupale glavu smišljajući kako biste mogle upotrebiti svoj poslužavnik koji je decenijama u porodici, mi smo pronašli nekoliko slika koje će veoma inspirativno delovati na vas.

Probudite maštu koja je zaspala i pronađite poslužavnik koji je nahvatao prašinu. Protresite ga, lepo očistite, a onda na posao.

15 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 27 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 36 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 53 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 64 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 83 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 93 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju

Violeta Stojanović

Editors choice