Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Najbolji momenti venčanja u filmu “Downton Abbey”

Najlepši jesenji nevestinski buketi

Dekorativni dodir jeseni na tvom venčanju

Horoskop otkriva: Kako bi izgledala tvoja savršena prosidba?

Čudesni nevestinski buketi – koji nisu cvetni

10 dana pre venčanja – 10 stvari koje ne smeš da zaboraviš

Najlepši hoteli za medeni mesec – za ljubitelje vina

Fotografije sa venčanja koje moraš imati

Za početak jedno pitanje: gde čuvate poslužavnike?

Tako smo i mislili, verovatno da zauzimaju najzabačenija mesta u kući i stavljena su tamo gde ih niko ne može videti ili na mestu koje je prazno, a ako ste u nedostatku prostora često zalutaju položeni na ćošku koji je jedini slobodan.

Potpuno pogrešna taktika, jer poslužavnik može biti predivan dekorativni element, a ukoliko ga iskoristite na pravilan način, svi će se diviti vašem smislu za dekoraciju i uređivanje enterijera.

Vrlina poslužavnika je ta što ih krase predivni printovi, zanimljivi detalji, neretko i cvetni ukrasi, a ide u prilog našoj današnjoj priči.

Drage, dame zasucite rukave i poslužavnik iskoristite na najbolji mogući način. Ne samo da može poslužiti kao podloga na koju možete smestiti piće, već možete odlagati i ostale sitnice, a nama je pala na pamet i ideja da svoje naočare za sunce lepo složite, a kombinacija mode i kulinarske umetnosti, uvek je dobitna.

No, da vi ne biste lupale glavu smišljajući kako biste mogle upotrebiti svoj poslužavnik koji je decenijama u porodici, mi smo pronašli nekoliko slika koje će veoma inspirativno delovati na vas.

Probudite maštu koja je zaspala i pronađite poslužavnik koji je nahvatao prašinu. Protresite ga, lepo očistite, a onda na posao.

15 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 27 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 36 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 53 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 64 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 83 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju 93 Ulepšaj enterijer: Poslužavnik kao zanimljiv detalj za dekoraciju

Violeta Stojanović

Editors choice