Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Izbor boje na vašem zidu može biti prava avantura. Ovog proleća možete uneti pravu svežinu u svoj dom i to tako što ćete početi od krečenja! Ukoliko ste ljubitelj nežnijih tonova i vaš prostor karakterišu vintage komadi i upečatljivi detalji izaberite mint nijansu ili zelenkasto-sivu. Oplemeniće vaš dom i dati mu elegantnu dozu stila.

Ljubitelje pastelnih tonova oduševiće činjenica da su ovakve nijanse u trendu. Zašto i vaš dom ne bi bio moderan? Nas je potpuno osvojila nijansa između zelene i plave. Možda i niste ljubitelj bele, ali to je ono što možda baš treba vašem životnom prostoru! Bela ne mora uvek delovati sterilno i dosadno, potrudite se da svoj dom ukrasite upečatljivim garniturama.

Za kraj smo ostavili nijansu krem. Nju preporučujemo svima koji žele da u svoj životni kutak unesu nežnosti i sofisticiranosti u isto vreme. Koja nijansa je vas osvojila?

slide 341427 3521185 free Stiže proleće   vreme je za krečenje! slide 341427 3521263 free Stiže proleće   vreme je za krečenje! slide 341427 3521262 free Stiže proleće   vreme je za krečenje! slide 341427 3521186 free Stiže proleće   vreme je za krečenje! slide 341427 3521187 free Stiže proleće   vreme je za krečenje!

Jovana Katić

Editors choice