Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Ovaj prelepi stan nalazi se u Geteborgu u Švedskoj i prostire se na površini od 82 kvadratna metara pritom zauzimajući ceo poslednji sprat zgrade. Enterijer je prelep i inspirativan, a drvo igra glavnu ulogu u celokupnom dizajnu. Raspored prostorija je veoma jednostavan, sa jedne strane se nalazi dnevna soba, a sa druge dve spavaće sobe. Parket je od orahovog drveta i njime su pokriveni svi podovi, zidovi su beli sa ponekim detaljem u boji. Kuhinja, trpezarija i dnevni boravak su otvoreni i čine jednu ogromnu prostoriju, a imaju i izlaz na prelepu terasu.

apartment Swedish design Rustičan i topao dom u Švedskoj design Swedish apartment Rustičan i topao dom u Švedskoj

Drvene grede u prostorijama najviše privlače pažnju i upravo one daju toplinu ovom stanu. Još jedan element privlači pažnju, a to je zid od cigala koji daje rustičan izgled stanu. Ovo je definitivno jedan drugačiji švedski stan, sa mnoštvom detalja i toplih boja.

Swedish design 21 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 3 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 6 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 10 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 14 Rustičan i topao dom u Švedskoj Swedish design 8 Rustičan i topao dom u Švedskoj

Jelena Grujin

Editors choice