Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

1/4

Sa dvadeset godina smo volele da skupljamo i imamo sve i svašta. Prostorija u kojoj boravimo prosto je morala da vrišti ko smo, šta smo, šta volimo, koga slušamo, i slično. Iako je vrlo lepo i normalno da volimo da čuvamo i negujemo dete u sebi, kada pređemo treću deceniju bitno je da prostor u kome boravimo odslikava zrelu, ozbiljnu i ostvarenu ženu koja ste postali u međuvremenu.

Skidajte postere koje ste prerasli. One koji su vam dragi i za koje osećate da su deo vas, uramite i prilagodite enterijeru. Učinite sebi uslugu i ne tolerišite umazane peškire od šminke koji vam stoje danima u kupatilu. Dušeke koji vam služe za prijatelje koji ponekad prespavaju kod vas, zamenite pravim sofama.

Što se tiče kuhinje, bacite sve čaše čiji ste ostatak seta porazbijali. Bacite i plastične, ofucane čaše, te nabavite lepi komplet čaša. Koristite samo očuvano posuđe. Lične predmete i detalje ne držite na vidljivom mestu.

Takođe, zamenite tinejdžerske stolice na točkićima jednobojnim minimalističkim stolicama, zanimljivog oblika, koje će se odlično uklopiti uz vaš stan. Kupite odgovarajuću posteljinu.

Inspirišemo vas kako da svoju prošlost prilagodite sadašnjem trenutku.

dmcmd Posle tridesete: Stvari koje ne bi trebalo da imate u kući ffff Posle tridesete: Stvari koje ne bi trebalo da imate u kući

Editors choice