Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Sezona praznika se opasno približila i krajnje je vreme da detaljno počistite svoj dom. Međutim, sve i da uglancate dom od poda do plafona, uskoro ćete opet napraviti haos, jer nećete moći da stignete i da pravite večere i žurke i da počistite sudove i složite nošenu garderobu.

Međutim, ipak postoji način da sredite svoj stan u pet minuta! Na ovaj način uspećete da uglancate svoj dom za malo vremena, tako da ne crvenite pred gostima!

Počisti kuću za pet minuta Počisti kuću za pet minuta!

Korpa za veš

Ubacite razbacanu i nošenu garderobu u korpu za veš, koju ćete onda odneti u neki ćošak koji vaš gost neće videti! Kasnije, pregledajte stvari i razvrstajte po bojama za pranje.

Obrišite pod

Iako nemate vremena za detaljno usisavanje i glancanje podova, uvek možete “briskom” počistiti podove tako da uklonite mrvice i prašinu koja je u međuvremenu napadala.

Sredite kupatilo

U nekom trenutku, vaši gosti će svakako otići do toaleta i tu nikako ne bi trebalo da se obrukate. Naprskajte sredstva za čišćenje i pustite ih da deluju dok radite nešto drugo, a onda samo isperite sanitarije i stavite čiste meke peškire, toalet papir i sve drugo što je potrebno.

Obrišite sto

Generalno, sve vidljive površine ne bi smele da budu prekrivene prašinom. Jednostavo pređite “magičnom krpom” preko stola i eventualno promenite stolnbjak. Beli stolnjak daje instant svežinu vašem domu!

Rastresite jastučiće

Gfde će sedeti vaši gosti? Verovatno na sofi u dnevnoj sobi. Zato je važno da odnesete sve prekrivače kojima ste se pokrivali dok gledate televizor proteklih dana, rastresete jastučiće i napravite udobnim prostor u kome će vaši gosti sedeti.

Pročitajte i ovo:

Vreme je za čišćenje: 10 saveta da očistite vaš dom

Lenka Gatić

Editors choice