Sve što treba da znaš o pomeranju svog venčanja

Najdominantniji trendovi u svetu venčanica, koje moraš da primeniš ako se udaješ!

Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Mnogi nemaju običaj da posvećuju mnogo pažnje spavaćoj sobi, pod izgovorom da ne provode previše vremena u toj prostoriji. Ipak, vreme koje provedemo u njoj može biti znatno poboljšano i to bez preteranog truda i napora.

Enterijer spavaće sobe biće umnogome poboljšan ako samo unesete nove boje u svoju posteljinu. Zamenite zimske teške jorgane i ćebad novim cvetnim printovima na posteljini. Modna dizajnerka Nanet Lepor lansirala je novu kolekciju posteljina, baš za ovu prolećnu sezonu. Nanet je objasnila da je investiranje u nove posteljine i jastučnice isplativo s obzirom na to da oplemenjuje prostor u kom provodimo najviše vremena, a nije podložno promenama trendova, te ne mora da se menja iz sezone u sezonu.

Pogledajte njenu novu kolekciju posteljina i jastučnica – i neka vam se rode neke nove ideje!

o NANETTE BEDDING 4 900 Nanet Lepor: Promenite enterijer spavaće sobe menjajući posteljinu o NANETTE BEDDING 1 900 Nanet Lepor: Promenite enterijer spavaće sobe menjajući posteljinu o NANETTE BEDDING 2 900 Nanet Lepor: Promenite enterijer spavaće sobe menjajući posteljinu o NANETTE BEDDING 3 900 Nanet Lepor: Promenite enterijer spavaće sobe menjajući posteljinu

Una Hadži – Nikolić

Editors choice