Okolnosti koje ti mogu pokvariti venčanje (i kako da izađeš na kraj sa njima)

Najlepše ružičaste haljine za savremene romantične neveste

Svadbeni trend koji se neće sviđati vašim roditeljima i familiji

Izazovi singl prisustva venčanju

#trend: Puff rukavi na venčanicama

Milenijumski trend – venčanje pre venčanja

Horoskop otkriva: Kako izgleda tvoje idealno devojačko veče

Modna predviđanja: Trendi ukrasi za kosu za savremene neveste

Zlatna pravila odgovornog roditeljstva

Sofisticirane i romantične: Najnovije svadbene kreacije Zaca Posena

Mnogi nemaju običaj da posvećuju mnogo pažnje spavaćoj sobi, pod izgovorom da ne provode previše vremena u toj prostoriji. Ipak, vreme koje provedemo u njoj može biti znatno poboljšano i to bez preteranog truda i napora.

Enterijer spavaće sobe biće umnogome poboljšan ako samo unesete nove boje u svoju posteljinu. Zamenite zimske teške jorgane i ćebad novim cvetnim printovima na posteljini. Modna dizajnerka Nanet Lepor lansirala je novu kolekciju posteljina, baš za ovu prolećnu sezonu. Nanet je objasnila da je investiranje u nove posteljine i jastučnice isplativo s obzirom na to da oplemenjuje prostor u kom provodimo najviše vremena, a nije podložno promenama trendova, te ne mora da se menja iz sezone u sezonu.

Pogledajte njenu novu kolekciju posteljina i jastučnica – i neka vam se rode neke nove ideje!

o NANETTE BEDDING 4 900 Nanet Lepor: Promenite enterijer spavaće sobe menjajući posteljinu o NANETTE BEDDING 1 900 Nanet Lepor: Promenite enterijer spavaće sobe menjajući posteljinu o NANETTE BEDDING 2 900 Nanet Lepor: Promenite enterijer spavaće sobe menjajući posteljinu o NANETTE BEDDING 3 900 Nanet Lepor: Promenite enterijer spavaće sobe menjajući posteljinu

Una Hadži – Nikolić

Editors choice